Πρόκειται για μία αόριστη και γενικόλογη στην «τεκμηρίωσή» της ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε σήμερα η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), με τη συνυπογραφή της από τα συνδικαλιστικά στελέχη της παράταξης των γιατρών της Ν.Δ.!

Δεν είναι, όμως, τίποτε περισσότερο από μία καραμπινάτη προσπάθεια να εμφανισθεί η Ομοσπονδία στη δημοσιότητα, προκαλώντας, φευ, μεγίστη ανησυχία σε όσους άτυχους σταθούν να τη διαβάσουν.
Χωρίς ένα συγκεκριμένο στοιχείο, χωρίς αριθμούς και τεκμήρια, η σχετική ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής σχετικά:

«Ποιόν εξυπηρετεί η ανεπίτρεπτη τακτική απόκρυψης που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια Υγεία, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες, αν όχι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού;

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που αποκρύπτονται επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες Σωματείων για συγκάλυψη-αποσιώπηση και άρνηση ενημέρωσης των εργαζομένων σε μεγάλους εργασιακούς χώρους που έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία τους»...
Έλεος!