Πεπαλαιωμένος και αραχνιασμένος συνδικαλισμός, αλλά και πρόχειρη δημοσιογραφία, είναι το εκρηκτικό μείγμα, το οποίο έδωσε ανύπαρκτες διαστάσεις στο θέμα της αναστολής των χημειοθεραπειών για τέσσερις (4) καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου.

Αυτή την εκτίμηση, την οποία διετύπωσαν τα parapolitika.gr σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνει ο πλέον αρμόδιος και ειδικός στο θέμα, ο καθηγητής Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Καλόφωνος.
Έτσι, ο καθηγητής διαβεβαιώνει τα parapolitika.gr:

«Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά και επείγοντα θέματα για να ασχοληθεί και ο συνδικαλισμός και η δημοσιογραφία. Δεν νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει τέτοιες διαστάσεις. Αλλάξαμε τα χημειοθεραπευτικά σχήματα για ορισμένους ασθενείς και έμειναν τέσσερις, οι οποίοι τα στερήθηκαν. Έχουμε την διαβεβαίωση από την εταιρεία ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε αυτό το, φθηνό πάντως, φάρμακο».

Ο κ. Καλόφωνος μας εξηγεί ακόμη με νόημα ότι «από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει ειδοποιήσει αρμοδίως η εταιρεία για το πρόβλημα, αλλά… δεν κουνήθηκε κανείς στο σύστημα»!