Η ΠΓΔΜ διανύει μία από τις πιο κρίσιμες πολιτικά περιόδους της. Ο πρωθυπουργός της, Ζόραν Ζάεφ, φαίνεται πως αντιμετωπίζει ισχυρές εντάσεις μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επίλυσης του ονοματολογικού της χώρας του. Μάλλον όμως ο ίδιος έχει και άλλες... έννοιες, αφού, όπως όλα δείχνουν, η αγαπημένη του κόρη, Αλεξάνδρα, οδεύει προς τον γάμο.

Η sexy κόρη του πρωθυπουργού των Σκοπίων συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο τα βλέμματα και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στα Σκόπια. Και πώς να μη γίνεται αυτό; Η εντυπωσιακή ομορφιά της την κάνει, παρά το νεαρό της ηλικίας της -μόλις 18 χρόνων-, να μοιάζει με επιτυχημένο μοντέλο. Η Αλεξάνδρα Ζάεφ είναι ένα νεαρό κορίτσι με άψογες αναλογίες, που αγαπά τα κοινωνικά δίκτυα. Είναι άλλωστε ιδιαίτερα ενεργή σε αυτά και είναι πια γνωστή η αδυναμία της στις selfie. Βέβαια, γνωρίζει καλά τη θέση της ως κόρη του πρωθυπουργού και έτσι αποφεύγει να δημοσιοποιεί πολλές προσωπικές και ιδιωτικές στιγμές της. Η νεαρή Αλεξάνδρα αυτή την περίοδο περνάει καλά και... φαίνεται. Διανύει σίγουρα μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού ζει τον έρωτα με τον Ιβάν Προντάνοφ.

Οι δύο τους περνούν πολλές ώρες μαζί και φροντίζουν συχνά να δραπετεύουν στο εξωτερικό, αφού λατρεύουν τα ταξίδια. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη και στη συνέχεια στη Βιέννη. Από εκεί, η Αλεξάνδρα αλλά και ο αγαπημένος της δημοσίευσαν πολλές κοινές φωτογραφίες τους, δημοσιοποιώντας τον έρωτά τους.

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Αγαπημένος τους προορισμός, πάντως, παραμένει η Ελλάδα. Συχνά πραγματοποιούν ταξίδια στα νησιά αλλά και στη Χαλκιδική, που φαίνεται να είναι ο αγαπημένος τους προορισμός. Η θάλασσα και ο ήλιος της χώρας μας τους ενθουσιάζει και δεν χάνουν ευκαιρία για μερικές λήψεις, που φυσικά έχουν ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook και στο Instagram. Και επειδή διακοπές στη Θεσσαλονίκη χωρίς νυχτερινή ζωή δεν γίνεται... ο Ιβάν Προντάνοφ έχει επισκεφθεί και τα μπουζούκια της συμπρωτεύουσας, όπου διασκέδαζε στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.

Η Αλεξάνδρα και ο Ιβάν έχουν πολλά κοινά. Αγαπούν πολύ και τη γυμναστική και προπονούνται καθημερινά για αρκετή ώρα. Αποτέλεσμα; Τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Ο Ιβάν, μάλιστα, ποζάρει αρκετά συχνά, δείχνοντας τους... κοιλιακούς του. Ακόμα, ο Ιβάν ως λάτρης των αυτοκινήτων, επιλέγει αυτά που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την ταχύτητα.

Και μπορεί η κόρη του Ζόραν Ζάεφ να μην έχει τελειώσει το σχολείο, ο αγαπημένος της όμως έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στις ιατρικές επιστήμες, στο Πανεπιστήμιο του Στιπ, και ήδη εργάζεται ως γιατρός, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, που είναι γνωστός γιατρός στη γείτονα χώρα.

Η σχέση του Ιβάν Προντάνοφ με την Αλεξάνδρα Ζάεφ δεν είναι καθόλου επιπόλαιη και προχωράει συνεχώς και με γοργούς ρυθμούς στα επόμενα βήματα, παρά το νεαρό της ηλικίας και των δύο. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα, που έτσι και αλλιώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς της, έχει φροντίσει ώστε να γνωρίσουν τον εκλεκτό της καρδιάς της. Συχνά ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι τους, ενώ όλοι μαζί παρευρίσκονται και σε εκδηλώσεις. Οι κοινές πόζες του νεαρού με τη μητέρα της Αλεξάνδρας, Ζορίκα, και τον πατέρα της μόλις πριν από λίγες μέρες φανερώνουν την οικειότητα και τη συμπάθεια που υπάρχει ανάμεσά τους.