Λάτρης της Ελλάδας δηλώνει με κάθε ευκαιρία η αρραβωνιαστικι΄λα του πρίγκιπα Χάρι, Meghan Markle, που δεν σταματά να αναπολεί τις στιγμές ξεγνοιασιάς που έχει περάσει στα ελληνικά νησιά αλλά και την Αθήνα.

 

Μπορεί το τελευταίο της ταξίδι στην χώρα μας να ήταν πριν ένα χρόνο, ωστόσο η 36χρονη Meghan, που αγαπά τα social media, φροντίζει ακόμα και τώρα -που η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι επίσημη- να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, και έτσι πολύ συχνά ξαναδημοσιεύει φωτογραφίες που είχε τραβήξει τότε.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις πριν από λίγο καιρό, οι περίπου 1,8 εκατομμύρια ακόλουθοι της γνωστής ηθοποιού, είδαν και πάλι εικόνες με άρωμα Ελλάδας. Ένα ποτήρι λευκό κρασί, μια χωριάτικη σαλάτα, κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, μπαρμπούνια, ντολμαδάκια και κοτοσούβλι είχε το… μενού της φωτογραφίας και η λεζάντα έγραφε «ονειροπολώντας την ελληνική γιορτή… Μακάρι να υπήρχε ντελίβερι από την Ύδρα».

 

Η Meghan βρέθηκε με φίλες της στην Ύδρα το καλοκαίρι του 2016 και ένας καταιγισμός από φωτογραφίες έκαναν ολοφάνερο τον ενθουσιασμό της με το μέρος και τους ανθρώπους που γνώρισε στο νησί. Δεν δίστασε να δοκιμάσει όλα τα τοπικά προϊόντα του νησιού και να φωτογραφηθεί μάλιστα με γνωστή ελληνική μπύρα, δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή της.

 

Μάλιστα, πέρα από το facebook της, η ηθοποιός ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες και στο site που διατηρούσε εκείνη τη περίοδο το “The tig”. Δεν ήταν μόνο η θάλασσα, ο ήλιος και η φύση που γοήτευσαν την αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι αλλά και τα φαγητά και η ατμόσφαιρα που υπήρχε στο μέρος.

 

Οι διακοπές στο νησί, επηρέασαν την γνωστή ηθοποιό σε τέτοιο βαθμό, ώστε πέρα από τα στιγμιότυπα με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και μαγευτικά τοπία, να δημοσιεύει και αποφθέγματα αρχαίων φιλοσόφων και συγκεκριμένα του Αττικού.

 

Η Meghan Markle γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και έγινε ευρέως γνωστή με τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Suits" ως Rachel, μία γοητευτική νομική βοηθός που ερωτεύεται τον πρωταγωνιστή της σειράς, Michael Ross.

 

Υπήρξε ακόμα ιδιοκτήτρια ενός site -και του ομώνυμου brand- The Tig, το οποίο όμως έκλεισε λίγο καιρό μετά την γνωριμία και την σχέση της με τον μικρότερο εγγονό της βασίλισσας Ελισαβετ. Είναι επίσης σχεδιάστρια μόδας, δυναμική ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, εμπλέκεται σοβαρά με τις δραστηριότητες των Ηνωμένων Εθνών για τη γυναικεία συμμετοχή και επιχειρηματικότητα και γενικώς εμφανίζεται δραστήρια.

Αυτό που γνωρίζουν λίγοι για εκείνη είναι ότι βγήκε πρώτη στην λίστα με τους 10 δημοφιλέστερους ηθοποιούς στη Google για το 2016. Το όνομα της ήταν δηλαδή αυτό που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες την περασμένη χρονιά, όταν και έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.