Ένα γράμμα που αναφέρει τα πάντα γύρω από τα θέματα που την αφορούν και θα διαβαστεί μετά τον θάνατό της, συνέταξε η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για αφαίρεση χολής, αφήνοντας σαφείς οδηγίες τόσο για την κηδεία της όσο και για τα περιοσυιακά της στοιχεία.

Η ίδια, επιβεβαιώνοντας την είδηση στα Parapolitika.gr αφήνει σαφείς αιχμές για τα παιδιά της και για την μη παρουσία τόυς σε δύσκολες καταστάσεις, όπως ήταν το τελευταίο χειρουργείο.

«Θέλω οι Έλληνες που με αγάπησαν και αγάπησαν και την φωνή μου και τα τραγούδια μου, να μάθουν αλήθειες για μένα από εμένα.

Μέσα στο γράμμα αυτό που θα το μοιράσω σε όλα τα ΜΜΕ μιλάω τόσο για την πικρία που έχω από τα παιδιά μου όσο και για τα περιουσιακά μου στοιχεία αλλά και για όσα πιστεύω πως πρέπει να μάθει ο λαός» λέει η ο θρύλος του λαικού τραγουδιού σε μια κατάθεση ψυχής.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι τα παιδιά μου, μου στάθηκαν σε δύσκολες καταστάσεις όπως ήταν η τελευταία. Όχι, δεν ενδιαφέρθηκαν» αναφέρει με νόημα. Να αναφέρουμε πως η προγραμματισμένη εγχείρηση χολής που έγινε χθες στο ΚΑΤ πέτυχε. Η ίδια φανερά καταβεβλημένη προσπαθεί να αναρρώσει έχοντας στο πλευρό της πολλούς φίλους αλλά και σύσσωμο το προσωπικό του νοσοκομείου που βρίσκεται συνεχώς στο προσκεφάλι της μεγάλης ερμηνεύτριας