Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, βάζει τις τελευταίες του "πινελιές" στο επιτελείο του. Όπως έγινε γνωστό μετά τον ελληνοαμερικανό Ρέινς Πρέιμπους ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επιτελάρχη του Λευκού Οίκου και τον επιχειρηματία Άντριου Λιβέρη ο οποίος αναλαμβάνει χρέη συμβούλου για θέματα εξωτερικού εμπορίου, άλλος ένας Έλληνας ομογενής παίρνει θέση στο νέο οργανόγραμμα. Συγκεκριμένα ο 49χρονος Τζόρτζ Τζιτζίκος ορίστηκε στη θέση του αναπληρωτή βοηθού του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο νέος βοηθός δεν είναι άγνωστος στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων καθώς είχε τον πρώτο λόγο στην οκταετία Μπους στον Λευκό Οίκο (2001-2009), ενώ είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του Τζον Μακκέιν το 2009 και την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνει το 2012.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, ο κ. Τζιτζίκος ήταν επιφορτισμένος με τη δημόσια εικόνα του νέου πλανητάρχη. Πρόκεται για έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο, ο ο οποίος μάλιστα έχει τη δική του εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας με την ονομασία Telion. Η εν λόγω εταιρεία εξιδικεύεται στη διαχείριση κρίσεων, στη στρατηγική επικοινωνία, και σε επιχειρήσεις πολιτικής VIP. Μάλιστα ο 49χρονος είχε αναλάβει εκ μέρους της BP την εκπροσώπηση της εταιρείας στα ΜΜΕ, αμέσως μετά το ατύχημα στην εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικού.