Ποιος είδε την Κέιτ Μίντλετον για τελευταία φορά; Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χαμογελάει αμήχανα στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, σαν να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε «πειραγμένες» φωτογραφίες, βίντεο που παρουσιάζονται ετεροχρονισμένα, αυθαίρετες λήψεις μέσα από φιμέ τζάμια αυτοκινήτων, κλεμμένα ιατρικά αρχεία, θολώνουν την κοινή γνώμη.

Διαβάστε ακόμα: Η ιδιωτική ζωή της βασιλικής οικογένειας στα ταμπλόιντ: Tampongate, τόπλες Κέιτ, phone hacking και κυνηγητό με αυτοκίνητο

Υστερία στη Μεγάλη Βρετανία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Κάθε μέρα γεννάει και καινούργια σενάρια. Ειδήσεις που μάλλον δεν υπάρχουν. Ο Πιρς Μόργκαν, ο παρουσιαστής που δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του, έγραψε ένα κείμενο στην εφημερίδα «Τhe Sun» για να τονίσει πως «η πριγκίπισσα Κέιτ είναι μια βασιλική ροκ σταρ που χρειάζεται προστασία. Ξέρω πώς η ομάδα της θα μπορούσε να σταματήσει τις τρελές συνωμοσίες...».

Δεν είναι ο μόνος που παρατηρεί με ενδιαφέρον το παγκόσμιο ξέσπασμα παραφροσύνης. Στο άρθρο του εξηγεί πως αστέρες της ποπ, ακόμη και πολιτικοί, τον πλησιάζουν για να μοιραστούν φήμες. «Έχω να δω τέτοιο επίπεδο υστερίας από τότε που ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και όλοι ξέρουμε πώς κατέληξε… Τραγικά», συμπληρώνει ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Έγινε και σχετική έρευνα. Για να διαπιστώσουμε πως οι γυναίκες αγαπούν ιδιαίτερα την Κέιτ Μίντλετον, προτιμούν τις πραγματικές ειδήσεις από την εξάπλωση των ψευδών πληροφοριών.

Για όσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα του πρίγκιπα της Ουαλίας, λένε πως νιώθει σαν να σηκώνει «ολόκληρο το βάρος του κόσμου στους ώμους του», ειδικά τώρα που είναι άρρωστος και ο πατέρας του. Είναι «θυμωμένος» και «απογοητευμένος».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, πάλι, μοιάζει να μην ενοχλείται από τις viral θεωρίες συνωμοσίας που διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας φίλος της είπε ότι ήθελε να δείξει πως είναι μια χαρά πηγαίνοντας για ψώνια στην αγορά με τον άνδρα της και πως η ίδια τη χαρακτήρισε «σωστή κίνηση». «Πρόκειται για μαραθώνιο, όχι για σπριντ», δήλωσε βασιλικός εμπειρογνώμονας. «Έχουν δεκαετίες μπροστά τους και το μήνυμα είναι ότι σκοπεύουν να διαφυλάξουν την ιδιωτική τους ζωή».


«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι απασχολημένη με ένα νέο πρότζεκτ» λέει το παλάτι

Είναι η στιγμή που όλοι έχουν άποψη. Τι είπε εκπρόσωπος του παλατιού; Πως η Κέιτ Μίντλετον εργάζεται από το κάστρο, καθώς είναι απασχολημένη με ένα νέο πρότζεκτ (την εκστρατεία «Shaping Us» του Royal Foundation Centre for Early Childhood) και ακόμη αναρρώνει. Ωστόσο στο πρόσφατο βίντεο κρατάει μια τσάντα και κινείται ζωηρά.

«Αν είναι ικανή για μια τέτοια δραστηριότητα, γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην εκπλήρωση των βασιλικών καθηκόντων της;», αναρωτιούνται πολλοί.

Επίσης «γιατί βλέπουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια ενώ είναι Μάρτιος;», συμπληρώνουν οι πιο παρατηρητικοί. Την είδατε να πετάει σκουπίδια; Ας είναι καλά οι επαγγελματίες «φωτοσοπάδες».