Σε μια ανάρτηση που αποτελεί πραγματικά ένα μάθημα ζωής, υπενθυμίζοντας τι είναι πραγματικά σημαντικό, προχώρησε ο Γιάννης Δαμιανός. Πρόκειται για  το παιδί, 23 χρονών τότε, που είχε τραυματιστεί στον αυχένα στις 6 Ιανουαρίου 2021 στον Αμάρυνθο, όταν είχε πάει μαζί με τον πατέρα του και δύο φίλους του να ρίξουν τον σταυρό μόνοι τους, θέλοντας να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Ο τραυματισμός του είχε παγώσει το πανελλήνιο, ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο.

«Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω τον σκοπό τους, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο η οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ! Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!», γράφει στη σελίδα του στο Facebook, συνοδεύοντας το μήνυμά του με δύο φωτογραφίες του, πριν και μετά το ατύχημα.

Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Δαμιανός στις Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023

Ο γάμος του Γιάννη με την αγαπημένη του Μαρία τον Ιούλιο


Ο Γιάννης κατάφερε να προχωρήσει στη ζωή του και παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2023 την αγαπημένη του Μαρία στον Αμάρυνθο. Τον γαμπρό συνόδευσαν στην εκκλησία οι αγαπημένοι του φίλοι και συνάδελφοι αυτοκινητιστές με τα φορτηγά γεμάτα λευκές κορδέλες και άνθη, οι οποίοι πέρασαν μέσα από το χωριό κορνάροντας. Στο πάρτι του γάμου δεν σταμάτησε να χορεύει, με τους φίλους και τους συγγενείς του να τον αποθεώνουν. 


giannis-amarynthos-gamos-ioulios-2023
giannis-amarynthos-gamos-ioulios-2023_1_