Γαμήλια εμβατήρια για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την αγαπημένη του Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Το ζευγάρι, Κωνσταντίνος Πλεύρης και  Τζόρτζια Σιακαβάρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Ontime, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μοναστήρι, που το επισκέπτεται πάρα πολύς κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Η φήμη του οφείλεται στους εξορκισμούς που γίνονται εκεί, αλλά και στο διάβασμα των ευχών του αγίου Κυπριανού και της αγίας Ιουστίνης σε πιστούς.

Πότε παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα

Το ιερό μυστήριο του γάμου τελέστηκε τη Δευτέρα στις 18 Δεκεμβρίου με άκρα μυστικότητα, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος είχε κανονιστεί αρκετό καιρό πριν, με όλες τις λεπτομέρειες. Κανένας όμως από τους δύο δεν ήθελε να το μοιραστεί και να το δημοσιοποιήσει.

Τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν παρευρέθηκαν

Σύμφωνα με όσα μας είπε η νύφη, στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι». Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, λιγότεροι από δέκα άτομα, με τα παιδιά του Κ. Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδελφή του Φένια, να μη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους. Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Τζόρτζια Σιακαβάρα στην «ONtime»: Είμαι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής μας


Η «ΟΝ time» επικοινώνησε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και δέχτηκε τις ευχές μας. Δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής της με τον αγαπημένο της.

Το love story του ζευγαριού που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον


Η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο νομικός είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, και οι φωτογράφοι ουκ ολίγες φορές τους έχουν απαθανατίσει μαζί.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους


Οι εμφανίσεις σε δημόσια events ήταν πολλές, και τα τρυφερά τετ α τετ δεν έλειψαν φυσικά από αυτές.

1-Konstant_inos-Plevris-Tzortzia-Siakavara-nea-exodos-erotas-2
1-Konstant_inos-Plevris-Tzortzia-Siakavara-nea-exodos-erotas-3
1-Konstant_inos-Plevris-Tzortzia-Siakavara-nea-exodos-erotas-4
1-Konstant_inos-Plevris-Tzortzia-Siakavara-nea-exodos-erotas-5
1-Konstant_inos-Plevris-Tzortzia-Siakavara-nea-exodos-erotas-6
1-Konstant_inos-Plevris-Tzortzia-Siakavara-nea-exodos-erotas-7
1-Konstant_inos-Plevris-Tzortzia-Siakavara-nea-exodos-erotas-8
AS2A3127
AS2A3137
AS2A3138
tzortzia_plevris_NDP
tzortzia_plevris_NDP2
AS2A9211
7913_GEORGIA_SIAKAVARA_KONSTANTINOS_PLEVRIS_9112023
AS2A6470
AS2A9735
1039_GEORGIA_SIAKAVARA_KONSTANTINOS_PLEVRIS_20112023
2627_GEORGIA_SIAKAVARA_KONSTANTINOS_PLEVRIS_20112023
2628_GEORGIA_SIAKAVARA_KONSTANTINOS_PLEVRIS_20112023
6Z3A8125
0392_GEORGIA_SIAKAVARA_KONSTANTINOS_PLEVRIS_2122023
0404_GEORGIA_SIAKAVARA_KONSTANTINOS_PLEVRIS_2122023
AS2A9430
AS2A9447
AS2A9450
AS2A1338
IMG_2095
pleuris_siakavara_trata_2
Όταν ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν το φαγητό τους στα Εξάρχεια, στην ταβέρνα «Τράτα», όπου μάλιστα ένας πλανόδιος μουσικός τους έκανε και καντάδα
pleuris_siakavara_kantada
Όταν ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν το φαγητό τους στα Εξάρχεια, στην ταβέρνα «Τράτα», όπου μάλιστα ένας πλανόδιος μουσικός τους έκανε και καντάδα
2132132132131
Όταν ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν το φαγητό τους στα Εξάρχεια, στην ταβέρνα «Τράτα», όπου μάλιστα ένας πλανόδιος μουσικός τους έκανε και καντάδα
Plevris_Siakavara_Filia3
Όταν ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr τους απαθανάτισε να να φιλιούνται σε γνωστό μαγαζί, στο Μοναστηράκι


Η γνωριμία τους και οι εκατέροθεν δηλώσεις τους


Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία εκδήλωση, και οι δύο πάντα μιλούν με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, περπατούσαν χέρι χέρι, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα να χαμογελά τρυφερά στον αγαπημένο της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω έναν συναισθηματικό δεσμό και αυτό τα λέει όλα. Ούτε διαψεύδω, ούτε την επιβεβαιώνω την είδηση του γάμου» ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο T-Live είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα το βράδυ της Κυριακής 22/10 πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του δεσμού τους. Το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant στην Κηφισιά και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Στην συνέχεια Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε κάποιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας υπάρχει σχέση με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό», χωρίς αρχικά, να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

Είπε: «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Αργότερα σε άλλη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στην Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε: «Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε πνευματικό περιεχόμενο» και εξομολογήθηκε πως «αν παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μια κοπέλα σαν κι αυτή».

«Βέβαια, τώρα στην εποχή μας παντρεύονται κάτι μαντράχαλους και εσείς οι δημοσιογράφοι τους προβάλλετε» συμπλήρωσε με νόημα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι το λέει αυτό για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ απάντησε «δεν είναι γάμος αυτός , τι θα πει γάμος; Ο γάμος είναι μεταξύ άρρενος και θήλεος. Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του έρωτα».

Ο ηλικιωμενός νομικός είιπε, επίσης, ότι δεν είχε δει τη Τζόρτζια Σιακαβάρα στο My Style Rocks «γιατί τα ενδιαφέροντά μου είναι άλλα», ότι την έχει γνωρίσει ο γιος του, Θάνος Πλεύρης, καθώς έχουν φάει όλοι μαζί μια φορά αλλά και ότι ο βουλευτής της ΝΔ «δεν ασχολείται με το θέμα, ούτε ξέρει ότι έχω σχέση μαζί της».


Είμαι ερωτευμένος και ευτυχής, είχε πει σε άλλη συνέντευξη του στο Super Κατερίνα


«Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» είπε αρχικά και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα:


«Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ αλλά αν κάνω γάμο, θα έκανα σίγουρα θρησκευτικό».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι τα παιδιά του «δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα κάνω» ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Όσα είπε σε άλλη συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πριν λίγες μέρες, για το ενδεχόμενο πρότασης γάμου


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα υπάρξει περίπτωση να δούμε πρόταση γάμου εν μέσω εορταστικού κλίματος, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε πως η πρόταση έχει γίνει και έχει λήξει, και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πήγα με το άλογο μου, κατέβηκα, έβγαλα το σπαθί, κρατούσα τα λουλούδια ενώ ανέβηκα και μία σκάλα που είχε εκεί για να ανέβω πάνω. Στη συνέχεια βέβαια και γονάτισα και μάλιστα ξάπλωσα κάτω».