Να σταματήσουν τη φθορά που επιφέρει ο χρόνος στην εξωτερική τους εμφάνιση προσπαθούν πολλοί celebrities επενδύοντας αστρονομικά ποσά σε αισθητικές επεμβάσεις που υπόσχονται να τους κρατήσουν νέους και ωραίους. Πολλές φορές όμως οι διάσημοι το παρακάνουν με τα αιτήματα τους και ξεχνούν ότι εμπιστεύονται το χέρι ενός πλαστικού και όχι αυτό του… θεού, με την «επένδυση» τελικά να είναι επιζήμια για τους ίδιους, όχι μόνο σε αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη τους αλλά και στην καριέρα τους. Ωστόσο δεν φταίει πάντα το νυστέρι, καθώς αρκετές φορές οι επώνυμοι παρουσιάζουν και ακραίες επιθυμίες. Κάποιοι μάλιστα εθίζονται στις πλαστικές επεμβάσεις κάνοντας κατάχρηση και αντί να ομορφαίνουν, παραμορφώνονται. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις που διάσημοι προκάλεσαν μη αναστρέψιμα αποτελέσματα στον εαυτό τους. Άλλοι πάλι, αν και παραμορφωμένοι, είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι με το είδωλο τους και συνεχίζουν με ακόρεστη «πείνα» να ζητούν παραπάνω… χειρουργεία.

Παρακάτω θα δείτε πέντε από τις πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έχουν κάνει διάσημοι, οι οποίες έχουν μείνει αλησμόνητες στον χώρο της showbiz.

Πέντε από τις πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις διασήμων  

1. Λίντα Εβαντζελίστα: Το διάσημο μοντέλο των 90's είχε αποκαλύψει δημόσια πως υπέστη μόνιμη παραμόρφωση στο πρόσωπο μετά από αποτυχημένη αισθητική επέμβαση. Η 58χρονη, πλέον, Λίντα είχε δηλώσει ότι παραμορφώθηκε βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης. Η ζημιά που έγινε στο πρόσωπο της δεν αποκαταστάθηκε με αποτέλεσμα η ίδια να μηνύει την εταιρία για 50 εκατ. δολάρια.

evangelista

2. Ντονατέλα Βερσάτσε: Η διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού οίκου προσπαθεί εδώ και καιρό να σταματήσει τον χρόνο από πάνω της. Τα τελευταία χρόνια, το πρόσωπο της θρυλικής σχεδιάστριας μόδας έγινε αγνώριστο από τις πολλές πλαστικές. Το δέρμα της Ντονατέλα, μοιάζει με κερί πιθανότατα λόγω των πολλών θεραπειών που έχει κάνει. Στο παρελθόν η ίδια είχε δηλώσει ότι με τις επεμβάσεις «ήθελε να δημιουργήσει μια μάσκα για την προστασία της».

donatella

3. Μίκι Ρουρκ: O 69χρονος ηθοποιός εδώ και χρόνια δεν θυμίζει σε τίποτα τον γοητευτικό άνδρα που ξετρέλαινε τις γυναίκες. Το 1991, ο Ρουρκ άφησε την ηθοποιία και έγινε για μια περίοδο επαγγελματίας μποξέρ. Το πρόσωπο του άρχισε να παραμορφώνεται από τη στιγμή που ξαναμπήκε στο ρινγκ. Ο ίδιος προσπάθησε με απανωτές πλαστικές να διορθώσει τη ζημιά, αλλά όλες απέτυχαν. Σε συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ότι έπεσε στον λάθος γιατρό.

rourke

4. Τζοσλίν Γουίλντενσταϊν: Η πάμπλουτη γυναίκα-γάτα, έφτασε να επενδύσει 2 εκατ. δολάρια στο πρόσωπό της και κατέληξε παραμορφωμένη. Η παθολογική της ζήλια και η προσπάθειά της να κρατήσει τον γάμο της, την οδήγησαν να υποβληθεί σε αμέτρητες αισθητικές επεμβάσεις. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του συζύγου της, κέρδισε όμως 3,8 δισ. δολάρια από το διαζύγιο τους.

wildenstein

5. Πρισίλα Πρίσλεϊ: Το πρόσωπο της πρώην συζύγου του Έλβις Πρίσλεϊ, έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές και πλέον δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Η Πρισίλα έπεσε θύμα ενός περίφημου Αργεντίνου πλαστικού, ο οποίος ισχυριζόταν ότι κάνει μια ένεση η οποία φρεσκάρει τις σακούλες του προσώπου. Τελικά ήταν ένα λιπαρό μίγμα σιλικόνης, το οποίο μαζευόταν στους ιστούς και κατέστρεφε τη σάρκα.

presley