Στην Ελλάδα βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός, η «χρυσή κληρονόμος» και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου στη Μύκονο με μεγάλη παρέα. «Η Αθηνά Ωνάση έφτασε στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας και προσπάθησε να μη γίνει αντιληπτή. Με μαντίλι είχε καλύψει το πρόσωπό της βγαίνοντας από το αεροπλάνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η "χρυσή κληρονόμος" πραγματοποίησε κάποια έξοδο στο νησί», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η Αθηνά Ωνάση και οι βόλτες με τις φίλες της

Η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με φίλες της, ενώ είναι άγνωστο πότε θα φύγει από τη χώρα μας ή αν θα επισκεφτεί κάποιο άλλο μέρος. Η τελευταία επίσκεψή της στην Ελλάδα είχε γίνει πριν από δεκαέξι χρόνια, όταν είχε έρθει μαζί με τον τότε σύζυγό της Αλβάρο για ιππικούς αγώνες.

Βέβαια, έκτοτε υπήρχαν πάντα οι φήμες που ήθελαν την Αθηνά να έχει έρθει στη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές, χωρίς να την πάρει είδηση κανείς, αφού φρόντιζε να επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά με πολυτελείς θαλαμηγούς και να μην κυκλοφορεί σε πολυσύχναστα μέρη.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime