Μία άγνωστη πτυχή της ζωής της, που αφορά μία μετακόμιση της οικογένειά της παλαιότερα στην Ελλάδα, αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Τζένιφερ Άνιστον.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ μιλώντας στο περιοδικό CR Fashion Book αποκάλυψε ότι «υπήρξε μια περίοδος που ο μπαμπάς μου πήγαινε στην ιατρική σχολή, όταν η υποκριτική επιβραδύνθηκε γι' αυτόν, γι' αυτό μετακομίσαμε στην Ελλάδα όταν ήμουν πέντε ή έξι ετών», εξήγησε.

«Έτσι είχα έναν γιατρό/ηθοποιό (LOL) στο σπίτι που με μύησε στον κόσμο της ιατρικής και της έρευνας. Καθόμασταν και παρακολουθούσαμε ιατρικά προγράμματα κατά τη διάρκεια του δείπνου», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον και συνέχισε: «Ακόμη και όπως οι μικροχειρουργικές επεμβάσεις - όχι αυτό που κανονικά θα θέλατε να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του δείπνου. Εκεί πυροδότησε το ενδιαφέρον και είμαι πάντα ευγνώμων στην επιστήμη και την ιατρική κοινότητα που προωθούν τις γνώσεις μας για το ανθρώπινο σώμα, την υγεία μας και πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να ευδοκιμούμε καθώς γερνάμε».

jenifer_aniston_ellada_1
jenifer_aniston_ellada_2


Τζένιφερ Άνιστον: «Πίνω πολύ νερό, κινώ το σώμα μου καθημερινά»

Η Τζένιφερ Άνιστον, που έλκει την καταγωγή της από την Ελλάδα, όπως είναι γνωστό, μίλησε στην ίδια συνέντευξη για την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί: «Πίνω πολύ νερό, κινώ το σώμα μου καθημερινά, προσπαθώ να τρώω ολόκληρα, φρέσκα τρόφιμα και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ», είπε στο CR Fashion Book. «Αυτό το τελευταίο μέρος είναι προκλητικό για μένα, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Το νιώθω όταν δεν ξεκουράζομαι αρκετά». «Ο κόσμος μας περνάει πραγματικά κάποιες προκλήσεις και ξέρω ότι όλοι μας νοιαζόμαστε πολύ, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σβήσουμε τον θόρυβο» συμπλήρωσε.

Η Τζένιφερ Άνιστον, μάλιστα,  μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον της για την ιατρική επιστήμη, κάτι που όπως είπε οφείλεται κυρίως στον πατέρα της και ευχαριστεί τον μπαμπά της, τον αείμνηστο ηθοποιό John Aniston, που «φύτεψε αυτόν τον σπόρο».

Ποιος ήταν ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον

Ο Τζον Άνιστον τιμήθηκε τον Ιούνιο με βραβείο Daytime Emmys Lifetime Achievement για τον μακροχρόνιο ρόλο του στη σαπουνόπερα «Days of Our Lives». Αν και ο Τζον δεν παρευρέθηκε στην τελετή, η Τζένιφερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη διάκριση του πατέρα της. Ο Τζον ‘Αντονι ‘Ανιστον, γεννημένος ως Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός. Ο Άνιστον γεννήθηκε στο νησί της Κρήτης, στην Ελλάδα, από τη Στέλλα Τζόαν (το γένος Κουμέ, 1899–1992) και τον Αντώνιο Αναστασάκη (1889–1965). Η οικογένεια έφυγε από την Κρήτη για τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ο Άνιστον ήταν δύο ετών. Ο πατέρας του αγγλοποίησε τα ονόματα της οικογένειας όταν έφτασαν στην Αμερική. Η οικογένεια εγκαταστάθηκε στο Τσέστερ της Πενσιλβάνιας, όπου είχε εστιατόριο. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας με πτυχίο στις Θεατρικές Τέχνες. Μετά το κολέγιο, υπηρέτησε στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών ως αξιωματικός πληροφοριών στον Παναμά φτάνοντας τον βαθμό του υπολοχαγού.