Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
sosias_pantelidis
Stories

Στην Ελλάδα ο Δανός σωσίας του Παντελίδη: Θα συναντήσει την οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή

Ο Janus Wiberg, ο σωσιάς του Παντελίδη, θέλει να γνωρίσει την οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή, ενώ σκοπεύει να δειπνήσει με δύο θαυμαστές του

Viral είχε γίνει πριν από λίγο καιρό η είδηση για τον Δανό σωσία του Παντελή Παντελίδη . Ο Janus Wiberg, όπως ονομάζεται ο άνδρας που μοιάζει με τον αείμνηστο λαϊκό καλλιτέχνη, είναι επίσης τραγουδιστής και βρίσκεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το «Breakfast@Star», θέλει, μεταξύ άλλων, να γνωρίσει την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενώ σκοπεύει και να δειπνήσει με δύο θαυμαστές του Έλληνα τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2018.

Διαβάστε ακόμα: Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε ο σωσίας του και είναι Δανός τραγουδιστής - «Μια κοπέλα μου είπε "Θεέ μου είσαι ζωντανός;"»

Ελένη Χατζίδου: Τα μάτια του Παντελή Παντελίδη δεν τα έχει κανείς

«Τα μάτια του Παντελή δεν τα ’χει κανένας, αλλά είναι σοκαριστικό, μοιάζουν πολύ» είπε με συγκίνηση η Ελένη Χατζίδου, που είχε υπάρξει στενή συνεργάτιδα του αξέχαστου τραγουδιστή. «Ξέρω την ιστορία του, τα πάντα γι’ αυτόν. Τραγουδάω λίγο δικά του κομμάτια, κάνω το καλύτερο που μπορώ και βελτιώνομαι κάθε φορά. Μου αρέσει περισσότερο το “Τα σχοινιά σου”» είπε ο Δανός τραγουδιστής και στη συνέχεια τραγούδησε ένα μικρό μέρος από το κομμάτι «Γίνεται». «Πάρα πολλοί άνθρωποι από την Ελλάδα μού στέλνουν μηνύματα και πρόκειται να προσφέρω σε δύo ανθρώπους την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί μου την Τετάρτη» πρόσθεσε.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Χατζίδου είπε συγκινημένη: «Δεν σας κρύβω ότι έχω ένα χτυποκάρδι. Το παλικάρι έμαθε ελληνικά, του πήρε τρεις ώρες να μάθει το “Γίνεται”, γιατί αυτό του ζήτησαν οι φαν του Παντελίδη να μάθει».