Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για το νησί της Πάρου είναι γνωστή, αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις επιλογές της για να περνάει το καλοκαίρι της. Η διάσημη ηθοποιός επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, με αγαπημένους προορισμούς τα νησιά της Μυκόνου και της Πάρου.

Όπως είχε δηλώσει, μάλιστα, θα ήθελε να αγοράσει σπίτι στην Πάρο. «Θα το ήθελα πάρα πολύ να αγοράσω σπίτι στην Πάρο, αλλά όχι, δεν το έχω ακόμα! Την αγαπώ την Ελλάδα και είναι πολύ κοντά στην κουλτούρα μου. Έτσι, όταν είμαι εδώ, όλη αυτή η μεσογειακή διάθεση μου βγαίνει και νιώθω τόσο οικεία. Αγαπώ την Ελλάδα και λατρεύω την Πάρο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το όνειρό της να αποκτήσει το δικό της σπίτι στην Πάρο έγινε πραγματικότητα. Βρήκε το σπίτι που της άρεσε και το έκανε δικό της. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα σωστό παλάτι, το οποίο είναι υπόσκαφο και πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Η ηθοποιός ερχόταν τα καλοκαίρια φιλοξενούμενη σε φίλη της, γνωστή Ελληνίδα αστρολόγο, και πλέον αποφάσισε να αποκτήσει το δικό της σπίτι εκεί. Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι κάτοικοι της Πάρου δεν αποκλείεται να βλέπουν τη γνωστή ηθοποιό πολύ συχνά, κι όχι μόνο τα καλοκαίρια.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Μόνικα Μπέλούτσι να έψαχνε χρόνια για το δικό της καταφύγιο στο νησί και δεν ήταν λίγα τα σπίτια που είχε δει όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι που αντίκρισε το συγκεκριμένο, έργο γνωστού Έλληνα αρχιτέκτονα, το οποίο την ενθουσίασε με την αισθητική του, το στιλ του και τη λειτουργικότητά του. Πρόκειται για κάπως απομονωμένο οίκημα σε μια πλαγιά, το οποίο όμως όχι μόνο δεν «πληγώνει» το φυσικό περιβάλλον, αλλά είναι σαν να αποτελεί μέρος του.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime