Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ ετοιμάζονται να πουν «arrivederci» στη διάσημη βίλα που αγόρασε ο χολιγουντιανός σταρ, όταν ήταν ακόμη εργένης, στη λίμνη Κόμο της βόρειας Ιταλίας και την οποία πουλάει για 107 εκατ. δολάρια. «Είναι μια πολύ “αθόρυβη” καταχώριση, χωρίς διαφήμιση στον Τύπο. Άλλωστε, δεν χρειάζεται διαφήμιση η αξία του ακινήτου» υποστηρίζουν γνώστες των εξελίξεων γύρω από την περίφημη ιδιοκτησία του Κλούνεϊ, την οποία αγόρασε από την οικογένεια Χάιντς έναντι 10 εκατ. δολαρίων το 2002, άρα θα έχει ένα αρκετά σημαντικό καθαρό κέρδος αν αυτή τελικά πωληθεί κοντά στη ζητούμενη τιμή. Ψίθυροι περί πώλησης κυκλοφορούσαν από αυτί σε αυτί από το 2010, λόγω του ότι η περιοχή ήταν στο επίκεντρο της προσοχής των παπαράτσι.

Στη συνέχεια, οι ίδιες φήμες κυκλοφόρησαν ξανά το 2015, λιγότερο από ένα χρόνο μετά το γάμο του σταρ με τη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν. «Ο Τζορτζ λατρεύει την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά έχει επίγνωση της προσοχής που τραβάει κάθε φορά που βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει, με σκοπό να αγοράσει ένα άλλο, λιγότερο προσβάσιμο ακίνητο σε άλλη περιοχή της Ιταλίας» υποστήριζε πηγή εκείνη την εποχή.

Άλλωστε, οι Κλούνεϊ αγόρασαν το εκπληκτικό κτήμα «Domaine du Canadel» στην Προβηγκία της Γαλλίας το 2021 και, σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η κ. Κλούνεϊ φέρεται να προτιμά το κτήμα αυτό από τη λίμνη Κόμο.

Δημοσιεύθηκε στην On time.