Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο πρίγκιπας Τζορτζ έπεισε τον παππού του βασιλιά Κάρολο να κάνει μια αλλαγή, για να μην τον κοροϊδεύουν στο σχολείο του και… έσπασε μια παράδοση αιώνων!

Mε αφορμή τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ στο Λονδίνο, λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά χαριτωμένα στιγμιότυπα με τα royal παιδιά της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ενώ τα δυο μικρά παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Η αριστοκρατική Σάρλοτ, ο παιχνιδιάρης Λούις και ο σοβαρός και άψογος Τζορτζ εντυπωσίασαν τα διεθνή ΜΜΕ και του φαν της βασιλικής οικογένειας .

Η αλλαγή στο ντύσιμο του πρίγκιπα Τζορτζ που έγραψε ιστορία

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγραψε ιστορία στη στέψη του παππού του αφού… «έσπασε» μια παράδοση αιώνων!

Ο μελλοντικός κληρονόμος λέγεται ότι έπεισε τον βασιλιά Κάρολο να κάνει μια αλλαγή στις στολές που φορούσαν τα page boys of honour, που παραδοσιακά περιλαμβάνουν παντελόνι μέχρι το γόνατο και καλσόν.

Όπως παρατηρούμε στη φωτογραφία από το 2002, το μικρό αγόρι που είναι ντυμένο page of honour φοράει το σακάκι πουκάμισο και λευκή βερμούδα με καλσόν.

Δημοσίευμα της Mirror, ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ «δεν θέλει να φοράει καλσόν και να γίνεται αντικείμενο κοροϊδίας στο σχολείο».

Έτσι, ο Κάρολος συμφώνησε με το αίτημα του εγγονού του και επέτρεψε στα αγόρια που τον συνόδευσαν να φορέσουν μαύρα παντελόνια με χρυσή ρίγα.

Η λευκή βερμούδα και το καλσόν, λοιπόν, αντικαταστάθηκαν από μαύρα παντελόνια.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ εμφανίστηκε στο πλευρό της αδερφής του, πριγκίπισσας Σάρλοτ και του αδερφού του πρίγκιπα Λούις - παίζοντας κεντρικό ρόλο στην ιστορική ημέρα.

Περπάτησε πίσω από τον παππού του, βοηθώντας να μεταφέρει τον μανδύα του κατά την είσοδο και την έξοδο από το Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Tόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, επιθυμούσαν ο νεαρός πρίγκιπας να έχει έναν σημαντικό ρόλο στις 6 Μαΐου και αποφάσισαν ότι θα ήταν στο πλευρό του ως page of honour.

Ο Τζορτζ και άλλα επτά αγόρια που ονομάζονται Pages of Honor στάθηκαν στο πλευρό του βασιλιά και της βασίλισσας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.