Τις δυνάµεις του στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα δοκιµάσει ο Μπο, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος στην Ηλιούπολη στις φετινές εκλογές µε τον συνδυασµό του δηµάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Ο Χαράλαµπος Ξενίδης, όπως είναι το πραγµατικό του όνοµα, γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερµανίας και κατοικεί από το 1996 στην Ηλιούπολη. Είναι πολύ αγαπητός καλλιτέχνης, µε πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αλλά και σηµαντικές συνεργασίες. Ο Μπο αγαπήθηκε πολύ από τη νεολαία όταν συµµετείχε στο «Survivor» το 2017, µε τον κόσµο να τον στηρίζει για την αγωνιστικότητα και την ταπεινότητά του. Στοιχεία που διαθέτει µέχρι σήµερα και ήταν η αφορµή να τον θεωρήσει κατάλληλο υποψήφιο ο Γιώργος Χατζηδάκης.

Αυτή την περίοδο τον βλέπουµε στο επιτυχηµένο σόου του Alpha «Just the 2 of us» να είναι ο «δάσκαλος» της Εύης ∆ρούτσα, µε την οποία έχει µια εξαιρετική συνεργασία, που λατρεύουν οι κριτές.

1_4

Πώς αποφάσισες να δεχτείς την πρόταση του Γιώργου Χατζηδάκη;

H αλήθεια είναι πως αρχικά το σκέφτηκα… Οµως µου φάνηκε πολύ ειλικρινής, ευχάριστος κι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπάει αυτό που κάνει. Ετσι, µετά την πρότασή του για συναυλία στην Ηλιούπολη, µας ήρθαν και νέες προτάσεις και τον ευχαριστώ που µε εµπιστεύεται.

Ηθελες πάντα να ασχοληθείς µε την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

∆εν είχα ποτέ στο µυαλό να ασχοληθώ µε τίποτα από όλα αυτά. Απλώς πιστεύω πως µπορώ να προσφέρω χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι διαφορετικό από τα πράγµατα τα οποία ήδη ξέρω να κάνω καλά. Μόνο να βοηθήσω θέλω και αυτό σκοπεύω να κάνω.

Γιατί όχι στις βουλευτικές εκλογές;

Ξεκινάµε βήµα-βήµα, σιγά-σιγά. Αν µου αρέσει, µπορεί να προχωρήσουµε. ∆εν έχω κάνει ποτέ πράγµατα που δεν µου άρεσαν, οπότε βλέποντας και κάνοντας λοιπόν.

2_4

Ποιο είναι το όραµά σου για τον ∆ήµο της Ηλιούπολης;

Θέλω η Ηλιούπολή µου να έχει όλες τις προδιαγραφές µιας περιοχής αξιοζήλευτης. Νοµίζω τα αυτονόητα είναι υπεραρκετά. Απλώς, πρέπει να γίνονται.

Σε ποιον τοµέα πιστεύεις ότι θα βοηθήσεις περισσότερο;

Στον πολιτιστικό, φυσικά, σε διοργανώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε ό,τι προσφέρει χαρά στον πολίτη.

Πιστεύεις ότι θα επηρεάσει τους θαυµαστές σου η απόφασή σου αυτή;

Οχι, καθόλου. Τα παιδιά και όσοι αγαπάνε εµένα µε αγαπάνε για τις αποφάσεις µου, για τη στάση µου απέναντι στη ζωή, για τις επιλογές τραγουδιών µου, για το πώς τοποθετούµαι γενικότερα δηµόσια και όχι µόνο.

Το «Survivor» πλέον, με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χαλάσει, έχει χάσει τη μαγεία του, την αλήθεια του και έχει γίνει κάτι άλλο


Θα στηρίξουν και αυτή µου την απόφαση, είµαι σίγουρος. Οι καλλιτέχνες πρέπει να «χρωµατίζονται»;

Το «χρώµα» του καλλιτέχνη είναι το «χρώµα» της καρδιάς του, που πρέπει να χτυπάει δυνατά για νέες ιδέες, µε αφορµή τη δηµοφιλία του µέσω των τραγουδιών του. Κατ’ εµέ, δεν πρέπει να µπαίνει σε κουτιά. Ο στόχος είναι το µέλλον για τη νέα γενιά και όχι το χρώµα.

«Just the 2 of us» και Εύη ∆ρούτσα. Πώς είναι αυτή η καλλιτεχνική σύµπραξη;

Η Εύη ∆ρούτσα είναι µια µοναδική στιχουργός και ένας εξαιρετικός και ειλικρινής άνθρωπος, µε τον οποίο µπορείς να µοιραστείς αληθινές στιγµές, τις οποίες θα κουβαλάς για πάρα πολλά χρόνια µαζί σου… Είναι ευλογία να είναι φίλη σου η Εύη ∆ρούτσα.

Θα ήθελες να συνεργαστείτε και εκτός σόου; Θα σου γράψει τραγούδια;

Αυτό είναι το µόνο σίγουρο και θα γίνει, γιατί θαυµάζουµε ο ένας τον άλλον ως άνθρωποι και καλλιτέχνες. Νοµίζω ότι το αποτέλεσµα θα µας δικαιώσει.

Φέτος στο «Survivor» όλοι... τρώνε! Εσύ επέστρεψες αδυνατισµένος κατά πολύ. Ποια είναι η γνώµη σου για τις αποκαλύψεις που θέλουν τους παίκτες να τρώνε κρυφά;

Εγώ προσωπικά το 2017 στο «Survivor» έχασα 34 µε 35 κιλά και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ταλαιπωρία, στην πείνα, στις κακουχίες, αλλά και στα αγωνίσµατα. Αν τώρα βρίσκουν τρόπους να τρώνε, από τη µία καλά κάνουν και απ’ την άλλη χαλάνε τη µαγεία του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και το παιχνίδι πλέον, µε τόση στρατηγική και τόσο «στηµένο σενάριο», έχει χαλάσει, έχει χάσει τη µαγεία του, τον αυθορµητισµό του, την αλήθεια του και έχει γίνει κάτι άλλο, το οποίο δεν µε αντιπροσωπεύει πλέον… Τα λεφτά βέβαια είναι καλά, αλλά δεν είναι όλα λεφτά…

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 22/4/23