Η Νεφέλη Μεγκ, µια 26χρονη κοπέλα από την Εδεσσα, έκανε µια συνέντευξη µε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Παρασκευή 7 Απριλίου, που απέκτησε αµέσως δηµοσιότητα µέσω του YouTube και των podcasts.

Η ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υπέβαλε «σκληρές» ερωτήσεις στον πρωθυπουργό. Συγκεκριµένα, τον ρώτησε για τον λόγο που οι συγκοινωνίες είναι ανεπαρκείς, που ο ηλεκτρικός σιδηρόδροµος δεν λειτουργεί καλά, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στα µέσα µαζικής µεταφοράς κατά τη διάρκεια των απεργιών, για τον λόγο που οι αστυνοµικοί είναι βίαιοι µε τους διαδηλωτές και γιατί δεν τους τιµωρούν.

Οι ερωτήσεις

Επίσης ρώτησε για την πανεπιστηµιακή Αστυνοµία, τη φορολογία και την προκαταβολή φόρου από τις επιχειρήσεις. Εθεσε ακόµα ερωτήσεις σχετικά µε το γιατί δεν κάνει συνεργασία µε άλλα κόµµατα, την άποψή του για την οικογενειοκρατία, γιατί θεωρεί τον εαυτό του µεταρρυθµιστή και για την ελευθερία του Τύπου.



Η συνέντευξη διήρκεσε 69 ολόκληρα λεπτά, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους νέους, καλώντας τους να ψηφίσουν στις επερχόµενες εκλογές και να µη συµβιβαστούν µε την ιδέα ότι δεν µπορεί να αλλάξει τίποτα. Μετά τη συνέντευξή της µε τον πρωθυπουργό, η νεαρή δέχθηκε επιθέσεις στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτή την επιλογή της. Ορισµένοι χρήστες την κατηγόρησαν ότι εξυµνεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ πολλοί άλλοι υπερασπίστηκαν τη θέση της.

«Στοχοποίηση»

Η ίδια σε δηλώσεις της στον AΝΤ1 αναφέρθηκε στη στοχοποίησή της, λέγοντας πως ασχολείται µε κοινωνικοπολιτικά θέµατα και πως πάντα επιθυµούσε να συναντήσει και να συνοµιλήσει µε κάποιον πολιτικό. Εξέφρασε την ικανοποίησή της που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο αίτηµά της. Επίσης, ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει αρκετές φορές µε τον κ. Μητσοτάκη στα social media και αυτός απάντησε. Τέλος, αποκάλυψε πως ο επόµενος πολιτικός που θέλει να συναντήσει και να του πάρει συνέντευξη είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



Στην τηλεόραση

Σηµειώνεται ότι τη Νεφέλη Μεγκ τη γνωρίσαµε µέσα από τα social media και παρακολουθούµε την πορεία της φέτος στην εκποµπή «Είµαστε µαζί» (από το Σάββατο 18 Μαρτίου) µε την Ελίνα Παπίλα. Επίσης, είναι γνωστή για την αγάπη της στις γάτες και στο καλό φαγητό, ενώ προτιµά τακτοποιηµένα σπίτια.



Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης µε εισαγωγικές εξετάσεις στη Νοµική το 2020, αλλά, αντί να ακολουθήσει τον δικηγορικό δρόµο, προτίµησε το stand-up comedy. Λατρεύει την επικοινωνία και έχει δηµιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube, καθώς και ενεργό προφίλ στο TikTok και το Instagram, το οποίο αριθµεί 73,8 χιλιάδες ακολούθους. Η επιτυχία της κωµωδίας που κάνει, της νοµικής ανάλυσής της και των ερωτικών ιστοριών που διηγείται, χωρίς να φιλτράρει τις λεπτοµέρειες για τα ραντεβού της µε άνδρες, έχει αναγνωριστεί από το κοινό.



Νευρική ανορεξία

Πέρα από επιτυχηµένη κωµικός, είναι και µαχήτρια, καθώς έχει νικήσει τη νευρική ανορεξία και έχει µοιραστεί την εµπειρία της. Συγκεκριµένα, σε συνέντευξή της στη «Lifo», η Νεφέλη Μεγκ είχε µιλήσει για τη συγκεκριµένη διατροφική διαταραχή που είχε περάσει στο παρελθόν λόγω ενός αγοριού και διάφορων «κοµπλεξικών» συναισθηµάτων.

Εχασε 10 κιλά µε θερµιδοµέτρηση τροφών και τη σκληρή γυµναστική, αλλά πλέον, όπως λέει, έχει ξεπεράσει το πρόβληµα. Περιστασιακά χάνει τον έλεγχο στο φαγητό, αλλά συνειδητοποιεί ότι η ζωή είναι πολύτιµη και, όπως λέει η ίδια, «πρέπει να την αξιοποιούµε».



*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 14 Απριλίου 2023.