Τους ξέρουμε, τους αγαπάμε, τους θαυμάζουμε και ήρθε η ώρα να τους δούμε τώρα που μεγάλωσαν, αγκαλιά με τον μικρό τους εαυτό. Οι διάσημοι καλλιτέχνες ήταν κάποτε κι’ αυτοί παιδάκια – και ιδού τι σκέφτηκε να κάνει ένας ευφυής άνθρωπος που ξέρει να χειρίζεται καλά το photoshop. Τους έβαλε να ποζάρουν παρέα με φωτογραφίες από την παιδική ή την νεαρή τους ηλικία.

Enjoy!

Keanu Reeves

Γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου του 1964 στο Λίβανο, μεγάλωσε στο Τορόντο του Καναδά, ο Keanu Charles Reeves έχει γίνει γνωστός ως ένας από τους πιο ευαισθητοποιημένους ηθοποιούς της εποχής μας. Ξεκίνησε δουλεύοντας στη σκηνή, αλλά αργότερα προχώρησε σε τηλεοπτικές εκπομπές και στο σινεμά. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο “Youngblood” (1986) και η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι το “Matrix”.

Keanu-Reeves

Leonardo DiCaprio

Ο Leonardo Wilhelm DiCaprio (11 Νοεμβρίου 1974) γεννήθηκε στο Los Angeles, και ξεκίνησε από παιδί να παίζει σε διαφημίσεις και στην τηλεόραση. Σήμερα είναι από τους μεγαλύτερους star της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας με πάρα πολλές πετυχημένες ταινίες, εξαιρετικές συνεργασίες και πολλά βραβεία ανάμεσα στα οποία και ένα Oscar. Υπολογίζεται πως οι ταινίες του έχουν φέρει στα ταμεία πάνω από $7.2 δις.

leonardo-dicaprio


Brad Pitt

O William Bradley Pitt (18 Δεκεμβρίου 1963) είναι τεράστιο όνομα στο σινεμά, με απίστευτες επιτυχίες, πολλά βραβεία και λόγω του ότι κάνει και παραγωγές ταινιών έχει φτιάξει πολύ μεγάλη περιουσία. Τον μάθαμε το 1991 με την ταινία “Thelma & Louise” και έκτοτε έχει μόνο ανοδική πορεία με σπουδαίες ταινίες και ρόλους.

brad-pitt


Tom Cruise

Ο Thomas Cruise Mapother IV (3 Ιουλίου 1962) είναι Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός, από τους πιο πλούσιους του Hollywood. Στην αρχή της καριέρας του επεδίωκε να κάνει ταινίες με μεγάλους σκηνοθέτες και ισχυρούς συμπρωταγωνιστές, αλλά από κάποιοι σημείο και μετά αφοσιώθηκε στο… χρήμα. Συνολικά οι ταινίες του έχουν φέρει στα ταμεία πάνω από $10.1 δις, κάνοντας τον πιο πετυχημένο εισπρακτικά ηθοποιό όλων των εποχών. Πρωτοεμφανίστηκε αρχές του ’80 και το 1983 έκανε επιτυχία με την ταινία “Risky Business”.

tomcruise


Johnny Depp

Ο John Christopher Depp II (9 Ιουνίου 1963) είναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και μουσικός, γνωστός από πολλές ταινίες και από τους πιο παράξενους ρόλους που επιλέγει να παίζει. Ξεκίνησε το 1984 με την ταινία τρόμου “A Nightmare on Elm Street” όπου είχε ένα ρολάκι στιλ κομπάρσου - και έγινε είδωλο της νεολαίας με την τηλεοπτική σειρά “21 Jump Street” (1987–1990).

Johnny-Depp


Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston (11 Φεβρουαρίου 1969) είναι Ελληνικής καταγωγής (Γενοβέφα Αναστασοπούλου) Αμερικανίδα ηθοποιός που ξεκίνησε να παίζει μικρούς ρόλους το 1988 και έγινε πασίγνωστη ως Rachel Green στην τηλεοπτική σειρά “Friends” (1994–2004). Έγινε ακόμα πιο γνωστή όταν παντρεύτηκε τον Brad Pitt και όλοι την λάτρεψαν με τον τρόπο που χειρίστηκε τον χωρισμό τους. Είναι δημοφιλέστατη και οι ταινίες της έχουν ξεπεράσει το $1.6 δις (12 απ’ αυτές έχουν αποφέρει στα ταμεία πάνω από $100 εκατομμύρια).

Jennifer-Aniston


Al Pacino

Ο Alfredo James Pacino (25 Απριλίου 1940) είναι τεράστιος Αμερικανός ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η καριέρα του εκτείνεται σε πάνω από 50 χρόνια και έχει κερδίσει Oscar, 2 Tony Awards και 2 Primetime Emmy Awards, γεγονός που τον κάνει να είναι από τους πολύ λίγους με το λεγόμενο Triple Crown of Acting.

Al-Pacino


Michael Jackson

Είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Michael Jackson, ο «Βασιλιάς της Ποπ» δεν είναι πια εδώ. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και performer είναι μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εικόνες του 20ου αιώνα κάνοντας επιτυχία σε όλες τις ηλικίες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Michael Jackson ήταν επίσης ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες που έχει δει ποτέ ο πλανήτης.

Michael-Jackson


Anthony Hopkins

Ο Sir Philip Anthony Hopkins γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1937 στην Ουαλία και είναι κορυφαίος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έχει πάρει απίστευτα βραβεία στην διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του και έχει παίξει κορυφαίους ρόλους. Ανάμεσα στα βραβεία του είναι και 2 Oscar ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ το 1993 τον έχρισε ιππότη για τη συμβολή του στις τέχνες.

Anthony-Hopkins


Julia Roberts

Η Julia Fiona Roberts γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1967 και έχει κάνει μεγάλη κινηματογραφική καριέρα, με πολύ πετυχημένες ταινίες και με βραβεία που περιλαμβάνουν και ένα Oscar Α’ γυναικείου ρόλου. Όλοι την πρόσεξαν στην ταινία “Steel Magnolias” (1989), και έγινε superstar με την ταινία “Pretty Woman” (1990). Παράλληλα με την καριέρα της είχε και πολυτάραχη προσωπική ζωή με αμέτρητες σχέσεις.

Julia-Roberts


Clint Eastwood

Είναι απίστευτο πόσα χρόνια δουλεύει στην κινηματογραφική βιομηχανία όπου δοκιμάστηκε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Από ηθοποιός της πλάκας, μετά σε σπαγγέτι γουέστερν, σε αστυνομικές περιπέτειες κτλ. έγινε ο μεγάλος σοβαρός ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης με 2 Oscar παρακαλώ!

Clint-Eastwood


Robert De Niro

Η κινηματογραφική βιομηχανία θα ήταν εντελώς διαφορετική χωρίς τον Robert De Niro. Τον ηθοποιό που παίζει με την ίδια ευκολία τον κακοποιό, σε αστυνομικές ταινίες, σε θρίλερ, σε ερωτικές, σε κωμωδίες και σε κοινωνικά δράματα. Είναι από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου και ο αγαπημένος του Martin Scorsese.

Robert-De-Niro_2

George Clooney

Άλλη μια περίπτωση τηλεοπτικού ηθοποιού που πέρασε στον κινηματογράφο με απόλυτη επιτυχία. Και ως ηθοποιός αλλά και ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Τεράστιο όνομα της κινηματογραφικής βιομηχανίας αλλά και μεγάλος ακτιβιστής. Έχει κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες και 2 Oscar, ενώ το 2018, πρόσθεσε μια ακόμη διάκριση στη λίστα του όταν κέρδισε το βραβείο AFI Lifetime Achievement Award.

klkllk

Tom Hanks

Επίσης ένας ηθοποιός που έγινε γνωστός από σίριαλ του σωρού και κατάφερε το ακατόρθωτο. Έγινε ο αγαπημένος όχι μόνο του Hollywood αλλά και του παγκόσμιου κινηματογραφόφιλου κοινού. Οι ταινίες του σπάνε τα ταμεία και εισπράξεις που συνολικά έχουν ξεπεράσει το 1 δις δολάρια. Με τις ταινίες “Philadelphia” και “Forrest Gump” κατάφερε να κερδίσει Oscar Α’ αντρικού ρόλου δύο συνεχόμενες χρονιές.

Tom-Hanks

Angelina Jolie

Υπάρχει κάτι να πούμε για την Αντζελίνα Τζολί που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ήδη; Ξεκίνησε να παίζει όταν ήταν ακόμα μικρή και έχει λάβει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Αυτή η αξιαγάπητη γυναίκα έχει επίσης λάβει πολλούς επαίνους για το ανθρωπιστικό της έργο της. Είναι και σκηνοθέτης. Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει την Λαίδη Μακμπέθ, αλλά ξέρω ότι είναι μοναδική στο είδος της!

Angelina-Jolie-2

Amy Winehouse

Σε όλους μας λείπει η καταπληκτική Amy Winehouse! Η Αγγλίδα τραγουδίστρια-στιχουργός που ξεχώρισε αμέσως την καταπληκτική φωνή και το ιδιαίτερο στιλ της. Ήταν επίσης εκπληκτικό το ότι το πούλησε αμέσως εκατομμύρια δίσκους, σάρωσε όλα τα μεγάλα μουσικά βραβεία και πριν γίνει 30 ετών ήταν ήδη θρύλος. Ένας θρύλος που ενισχύθηκε όταν πέθανε σε ηλικία 27 ετών.

Amy-Winehouse

Harrison Ford

Αναρωτιόμαστε πώς είναι να είσαι ο τύπος που ζωντάνεψε στο σινεμά τόσο τον Indiana Jones όσο και τον Han Solo. Ο Χάρισον Φορντ τυχαίνει να είναι αυτού του τύπου ο ηθοποιός, που ενσάρκωσε μοναδικούς κινηματογραφικούς ήρωες με απίστευτη επιτυχία. Μεγάλος πρωταγωνιστής και από τους πιο ακριβοπληρωμένους του Hollywood.

Harrison-Ford

Mel Gibson

Μπορεί να έγινε μεγάλος σταρ παίζοντας στις σειρές ταινιών “Mad Max” και «Φονικό Όπλο», αλλά πριν απ’ αυτά είχε μακρόχρονη πορεία στο θέατρο και στο σινεμά. Ωραίες ταινίες, ωραίοι ρόλοι που σιγά-σιγά τον οδήγησαν να γίνει σκηνοθέτης και μάλιστα βραβευμένος με Oscar (Braveheart). Το Εβραϊκό Lobby του Hollywood δεν του συγχώρησε ποτέ που έκανε την ταινία “Passion”, με τα πάθη του Χριστού. Τον πολέμησαν μέχρις εσχάτων.

Mel-Gibson

Richard Gere

Στη δεκαετία του '70, Richard Tiffany Gere άρχισε την υποκριτική σταδιοδρομία του στον κινηματογράφο με την ταινία “Looking for Mr. Goodbar”. Έγινε τεράστιος σταρ με το “American Gigolo”, ταινία που τον έκανε όχι μόνο πρωταγωνιστή αλλά και σύμβολο του σεξ. Είναι από τους πολύ καλούς και χρήσιμους ηθοποιούς που πάντα είχε μεγάλη αγάπη και στο θέατρο.

Richard-Gere