Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν ο τελευταίος που συνεργάστηκε µε τον Τόλη Βοσκόπουλο στο «Baraonda»: «Στεναχωρήθηκα πολύ. Ενιωσα τέτοια στεναχώρια όπως τότε που έχασα τον πατέρα µου.

Ηταν γλυκός, δοτικός, τον ήξερα από παιδί, πηγαίναµε µαζί βόλτες. Στην τελευταία µου συνεργασία στο “Baraonda” άρχισε το θαύµα µου. Hταν τόσο δοτικός και χορτασµένος... Hθελε να σου σταθεί σε όλα. Hταν ο ορισµός του κύριου, του άντρα». «Μου έµεινε ότι πραγµατικά οι σπουδαίοι άνθρωποι είναι γενναιόδωροι, αγκαλιάζουν τους νεότερους, αλλά πρέπει να είναι χορτασµένος ο άλλος», καταλήγει.

Τη θλίψη του εκφράζει και ο Στέφανος Κορκολής: «Εφυγε ένας πολυτάλαντος, υπέροχος καλλιτέχνης. Εφυγε ένας πραγµατικά ευγενής και γενναιόδωρος άνθρωπος. Φτωχύναµε. Θα µας λείψει. Θα µου λείψει. Καλό ταξίδι, αγαπηµένε Τόλη».
Στέφανος Κορκολής: Έφυγε ένας πραγματικά ευγενής άνθρωπος. Φτωχύναμε

Ο Λευτέρης Πανταζής τονίζει: «Σηµάδεψε τη ζωή µου ο Τόλης! Πραγµατικά. Ξεκίνησα µε τα τραγούδια του τη δική µου καριέρα, γιατί τον θαύµαζα και τον είχα ως πρότυπο. Ηταν µεγάλη η αγάπη που του είχα. Θυµάµαι, όταν ήρθε να µε δει, είχα µεγάλο άγχος! Ελεγα πως δεν θα µου βγει νότα... Είχα την τύχη το 2009 να τραγουδήσω και µαζί του και κάναµε µεγάλη επιτυχία».

«Πάντα τον έλεγα λιοντάρι»

Ο Γιώργος Βάλαρης και ο Τόλης Βοσκόπουλος συνεργάστηκαν το 2018 στην παράσταση «Μαριχουάνα Stop», όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σαράντα επτά χρόνια µετά, διασκεύασε, σκηνοθέτησε και αναβίωσε την πολυσυζητηµένη και αγαπηµένη ταινία του Γιάννη ∆αλιανίδη στη σκηνή.

Μαρία Ιωαννίδου: Ήταν ένας «βελούδινος» τραγουδοστής, ερωτικός και γενναιόδωρος
«Αυτό που µου δίδαξε στα τρία χρόνια φιλίας και συνεργασίας ήταν η αγάπη που έτρεφε στους οικείους του. Η ηρεµία του και η δοτικότητά του έκαναν όλους να “παραδίδονται”. Ηταν ένας άνθρωπος που µετέφερε τη χαρά της ζωής, µε αισιοδοξία, πίστη στον Θεό και στους συνεργάτες του. Από την αρχή αγκάλιασε και εµένα και τον θίασο και το όραµά µου... Σαν φίλος µού άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του. Μου µίλησε για την πορεία του, την καριέρα του. Γελάσαµε. Σε δύσκολες στιγµές στο θέατρο ήταν αγωνιστής. “Λιοντάρι” τον έλεγα πάντα. Ηθελε πάντα να τιµά το κοινό του. Ηταν ένας µοναδικός καλλιτέχνης, από εκείνους που σπάνια βγαίνουν», δηλώνει στο «Secret».

Συγκινηµένη για τον θάνατο του Τ. Βοσκόπουλου είναι και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία µίλησε για τον άνθρωπο, τραγουδιστή και ηθοποιό Τόλη Βοσκόπουλο. «Ηταν µια µοναδική περίπτωση, ένας πολύ σηµαντικός καλλιτέχνης, που έδινε πολλή χαρά και αγάπη. Ηταν ένας “βελούδινος” τραγουδιστής, όπως τον έλεγα εγώ, ερωτικός, γενναιόδωρος, ήταν προσφορά. Είµαι αρκετά συγκινηµένη και δεν µπορώ να συνέλθω, γιατί ήµασταν φίλοι, µιλούσαµε, κουβεντιάζαµε, ήταν πολύ τρυφερός. Είχε όνειρα, πολλά όνειρα ακόµη να πραγµατοποιήσει. ∆εν ήταν έτοιµος να φύγει. ∆εν έπρεπε να φύγει τόσο νωρίς, γιατί ήταν νωρίς για τον Τόλη», ολοκληρώνει.