Ανάσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, έκανε στη Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου ο Λάκης Γαβαλάς και δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία με το Άγιο Φως.

«Χριστός Ανέστη …Ίδωμεν τo φως δια χειρός του αγαπητού μας Πρωθυπουργού και συζύγου… Λαμπρό Πάσχα», έγραψε ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας. Η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε πολλά σχόλια, κάποια εκ των οποίων ήταν και πολύ επιθετικά. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας και κριτής του “My style rocks “ μίλησε για πρώτη φορά για το συμβάν στη Σάσα Σταμάτη και στα parapolitika.gr.

«Εγώ μένω απέναντι από τον Άγ. Διονύση του Αρεοπαγίτου. Κατέβηκα στην Εκκλησία και κάθισα διακριτικά πίσω. Και την ώρα που έβγαινε το Άγιο Φως ήμουν στην σειρά μου για να το πάρω από τον αρχιμανδρίτη , και τελικά το πήρα από τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του. Μου είπαν χριστός Ανέστη. Κάποιοι άνθρωποι δυσανασχέτησαν στα social και δεν τίμησαν «το αγαπάτε αλλήλους» που είπε ο Χριστός. Τις Άγιες μέρες προσευχήθηκα για μένα και για όλο τον κόσμο, δεν πρόσθεσα και δεν αφαίρεσα άτομα από την προσευχή του».