Η αρχισμηνίας Κορμά, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, 31 ετών σήμερα, είναι μόνιμο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αποφοίτησε από τη σχολή υπαξιωματικών και από την αρχή της σταδιοδρομίας της υπηρετεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πιο συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Ενημέρωσης.

Από χθες, που πλάι στον Νίκο Αλιάγα ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας της επετειακής στρατιωτικής παρέλασης, πληθώρα κόσμου κάνει λόγο για το πρόσωπό της. Τα σχόλια που απέσπασε ήταν σε συντριπτική ομολογία ιδιαιτέρως θετικά και κολακευτικά.

Το ευρύ κοινό λοιπόν, την έμαθε μέσω της χθεσινής παρουσίασης της παρέλασης, ωστόσο η Σοφία Κορμά είναι ιδιαιτέρως γνωστή εντός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τη γνωρίζουν μέσω της παρουσίασης της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη», την οποία η ίδια η Σοφία Κορμά παρουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό.


Η ίδια, όπως δήλωσε, τολμά και χαίρεται που δρα σε έναν τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό ανδροκρατούμενο χώρο και με αφορμή τη στρατιωτική παρέλαση αισθάνθηκε πολύ ευτυχισμένη στον ρόλο της παρουσιάστριας πλάι στον Νίκο Αλιάγα, εφόσον η εν λόγω παρέλαση αφορούσε στην ιδιαιτέρως σημαντική επέτειο των 200 χρόνων από τη Ελληνική Επανάσταση.
korma2αλιαγας


Εκτός από μια όμορφη και καταξιωμένη γυναίκα, είναι καλλίγραμμη και γυμνασμένη.

κορμα111