Μάλλον απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να δώσουν το όνομα «Νταϊάνα» στην κορούλα που περιμένουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Κατά τη συνέντευξη - «βόμβα» που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρι, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι περιμένουν κοριτσάκι, σπάζοντας έτσι την παράδοση και το πρωτόκολλο που ακολουθεί η βασιλική οικογένεια, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού πριν τη γέννησή του.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, πυροδότησε τη φήμη ότι οι «Sussexes» θα δώσουν στο κοριτσάκι τους το όνομα της μητέρας του Χάρι, της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάτι που οι θαυμαστές δείχνουν να επιθυμούν διακαώς.

Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο δεν φαίνεται και πολύ πιθανό, με τον Χάρι και τη Μέγκαν να φοβούνται ότι κάτι τέτοιο θα καθιστούσε την κορούλα τους στόχο για τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Ενδεχομένως να σκεφτόντουσαν το «Νταϊάνα» για μεσαίο όνομα, αλλά αυτό είναι ήδη το μεσαίο όνομα της 5χρονης κόρης του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, της Πριγκίπισσας Σάρλοτ του Κέμπριτζ, της οποίας το πλήρες όνομα είναι η Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα.

Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι τέταρτη στη γραμμή διαδοχής του Βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού της Πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα της και τον αδελφό της Πρίγκιπα Τζορτζ.

Άνθρωπος από το περιβάλλον των Χάρι και Μέγκαν δήλωσε πως «είναι πολύ απίθανο να ονομάσουν την κόρη τους Νταϊάνα.

Η μεγαλύτερη ανησυχία τους είναι ότι θα την έκανε μεγαλύτερο στόχο για τα μέσα ενημέρωσης και θα αύξανε σημαντικά το δημόσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του παιδιού».

«Πέρα από ό,τι πιστεύει ο κόσμος, ο Χάρι και η Μέγκαν εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την έντονη πίεση των ΜΜΕ που έχουν υποστεί οι ίδιοι», πρόσθεσε η πηγή.

Επίσης «φοβούνται» ότι το όνομα «θα ασκούσε υπερβολική πίεση στο παιδί και θα έκανε τα πάντα δύσκολα, από το να γραφτεί στο σχολείο έως το να ταξιδέψει. Και αυτό που θέλουν είναι να βρει τον δικό της δρόμο», συνέχισε η πηγή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «ίσως σκεφτούν το Νταϊάνα ως μεσαίο όνομα, όμως η Πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει ήδη το Νταϊάνα ως μεσαίο όνομα, και ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν απολαύσει ιδιαίτερα τη σύγκριση με τους Γουίλιαμ και Κέιτ από τα μέσα ενημέρωσης και το παλάτι».