Ένας ρομαντικός γάμος που δεν θα ξεχάσουν όσοι τον έζησαν από κοντά ήταν αυτός της Ελληνοαυστραλής Θεσσαλίας Κουζουκα με τον Γιωργο Μπατσινίλα. Η ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας Sabo Skirt, παντρεύτηκε στα Κύθηρα, στον τόπο καταγωγής του αγαπημένου της. Ο γαμπρός ζει επίσης στην Αυστραλία και είναι ιδιόκτητης της εταιρείας FitazFk με αθλητικά είδη ενώ είναι και ιδιόκτητης γυμναστηρίου. Για τον γάμο ήρθαν στην Ελλάδα αρκετές φίλες της νύφης, τρείς από τις όποιες ήταν και παράνυμφοι της με φορέματα που είχαν τη δική της υπογραφή όπως φυσικά και το υπέροχο νυφικό της. Φυσικά δεν έλειπαν και οι συγγενείς του γαμπρού από τα Κύθηρα.




View this post on Instagram

Sabo skirt creative director & co-owner @thessy.k ties the knot wearing @leahdagloria #bridesjournal

A post shared by BRIDES JOURNAL (@bridesjournal) on

Όσο γα την κόρη της ήταν και εκείνη παρανυμφάκι. Ο γάμος ήταν ρομαντικός και είχε ελληνική πινελιά. Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στην παραλία με το παλ χρώμα να κυριαρχεί στη διακόσμηση. Το τραπέζι είχε κεριά και τριαντάφυλλά ροζ. Η Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια μόδας, άλλαξε εντελώς και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά αφού δεν είναι μόνο τα παραπάνω κιλά που την απασχολούσαν μετά τη γέννα αλλά και οι αμέτρητες εξωσωματικές γονιμοποιήσεις στις οποίες είχε υποβληθεί προκειμένου να μείνει έγκυος. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψή μετά την γέννηση της κόρης της.




Αφού έγινε μανούλα ήθελε να χάσει βάρος με τον «σωστό τρόπο» χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε εξαντλητικές δίαιτες. Και τα κατάφερε αφού με φωτογραφίες της στο instagram δείχνει στους χιλιάδες ακόλουθούς της πως άλλαξε το σώμα της τους τελευταίους επτά μήνες «Παντρεύομαι και είμαι τόσο χαρούμενη που έπιασα τον στόχο μου των 53 κιλών» έγραψε λίγο πριν ντυθεί νυφούλα. Το ζευγάρι αυτές τις μέρες κάνει το μήνα του μέλιτος στην Σαντορίνη και η Μήλο με την όμορφη σχεδιάστρια να γεμίζει το instagram με υπέροχες εικόνες και να διαφημίζει την Ελλάδα!



Το τάμα 
Μετά το γάμο το ζευγάρι βάφτισε την μονάκριβη κόρη του στη Παναγια Μυρτιδιωτισσα. Οι στιγμές που έζησαν ήταν πολύ συγκινητικές αφού το ζευγάρι είχε «τάξει» το μωρό στην Παναγία. Η Θεσσαλία δυο χρόνια πριν είχε ακυρώσει το ταξίδι της στην Ελλάδα αφού έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση. Ο αγαπημένος της ταξίδεψε μόνος του. Όπως της είχε πει εκείνος, στα Κύθηρα υπήρχε ένα μοναστήρι γνωστό για τα θαύματα του. Η Ιερά Μονή Μυρτιδίων Κυθήρων. Αρκεί να περπατούσε από το σπίτι σου ως εκεί και θα βίωνες ένα θαύμα. Έτσι ο σημερινός της σύζυγος περπάτησε 24 χιλιόμετρα ενώ η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 40 βαθμούς. Όταν έφτασε, παρακάλεσε γονατιστός ώστε η σύντροφός του να μείνει έγκυος και το θαύμα συνέβη! Έτσι βάφτισαν την κορούλα τους την περασμένη βδομάδα σ την Παναγία



Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015 η ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια και η Γιώτα Καραλουκά, κατάφεραν με την εταιρεία που δημιούργησαν να βρεθούν στην τρίτη θέση της λίστας με τις 50 κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες της Αυστραλίας κάτω των 40 ετών. Η Θέση Κουζούκα και η Γιώτα από απλές bloggers μόδας κατάφεραν να γίνουν επιχειρηματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, με παγκόσμια επιτυχία. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στα Κύθηρα, είναι ακόμη στην Ελλάδα μαζί με την κόρη τους, όπου θα κάνουν και τον μήνα του μέλιτος προτού επιστρέψουν στην Αυστραλία.
Γάμος και βάφια επιτυχία. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στα Κύθηρα, είναι ακόμη στην Ελλάδα μαζί με την κόρη τους