Ας ευθυμήσουμε με κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ απλό!
Η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αποδέχονται το επίμονο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περί συγκρότησης διακομματικής επιτροπής, προκειμένου αυτή η επιτροπή να ελέγχει – και να εξασφαλίζει τον δημόσιο έλεγχο, ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ωιμέ! – στις προμήθειες Υγείας, στις προσλήψεις προσωπικού για την Υγεία και στις έκτακτες δαπάνες στο ΕΣΥ της χώρας μας.

Εάν αποδεχόταν η κυβέρνηση και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας το ως άνω αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα υπήρχε πιο χειροπιαστό τεκμήριο, το οποίο θα αποδείκνυε ότι η ίδια η κυβέρνηση αμφισβητεί την ίδια την αξιοπιστία της, την ίδια τη δυνατότητά της να πραγματοποιήσει διάφανες και σύννομες προμήθειες για την Υγεία, καθώς και προσλήψεις προσωπικού για το ΕΣΥ της χώρας μας.

Προτείνουμε, όμως, στον Βασίλη Κικίλια να συγκροτήσει μία τέτοια διακομματική επιτροπή για όλα τα ως άνω θέματα, τα οποία προβάλλει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, αυτή η επιτροπή να είναι ακριβώς σαν εκείνη τη διακομματική επιτροπή, την οποία είχε συστήσει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν συγκυβερνούσε με τους ΑΝΕΛ…

Τότε που οι προσλήψεις για την Υγεία αποφασίζονταν διακομματικά, οι προμήθειες είχαν τη «σφραγίδα» όλων των κομμάτων της Βουλής και οι δαπάνες για το ΕΣΥ συναποφασίζονταν από όλους, στον μέσο όρο των ποσοστών επί του ΑΕΠ, τα οποία επιθυμούσε κάθε μία από τις δυνάμεις της Βουλής!
Γελάτε; Να γελάτε πάντα με υγεία!