Πριν από λίγη ώρα ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, ωστόσο, όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν το ματς μέσα από την προβληματική και αλλοιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚTV, δεν θα μπορούσαν να μην παρατηρήσουν το υβριστικό πανό που σηκώθηκε για τον πρωθυπουργό στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου. Το εν λόγω πανό δεν κατέβηκε ποτέ από εκείνο το σημείο, γεγονός που μαρτυρά ότι εκείνοι που το ανέβασαν, προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια με την ανοχή και την προτροπή της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Πλέον καλούνται οι αρμόδιοι φορείς να πράξουν τα δέοντα, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που ηχούν ακόμη στ’ αυτιά των Ελλήνων οι διχαστικές αναφορές του υιού Γκαγκάτση μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος σ’ αυτό το διαρκές παραλήρημα.

ΥΓ1. Προφανώς, ο Ιβάν Σαββίδης ακόμη δεν έχει χωνέψει το γεγονός ότι έπεσε έξω στην πρόβλεψή του πως ο Μητσοτάκης δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός. Εκτός αν το πανό του ξέφυγε λόγω της άγνοιας της ελληνικής γλώσσας…

ΥΓ2. Πριν την έναρξη του αγώνα ενημερώθηκε από την αστυνομία, ο εισαγγελέας, ο παρατηρητής και η Superleague για το πανό, όμως παρά τις παραινέσεις στην διοίκηση του ΠΑΟΚ το πανό ανέβηκε κανονικότατα.

ΥΓ3. Κατά τ’ άλλα στην Τούμπα είχαν πρόβλημα για την πρωινή έρευνα της αστυνομίας, φθάνοντας στο σημείο να μιλήσουν –μετά τον διχασμό- και για… χούντα. Τελικά εκτέθηκαν από μόνοι τους γι’ ακόμη μια φορά.

ΥΓ4. Πόσοι κλαίνε τα λεφτά τους σήμερα για το PAOKTV; Για την ποιότητα της εικόνας, όχι τίποτ’ άλλο…