Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας Παραπολιτικά, ανάγκασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο και τον εκδότη κ. Φιλιππάκη να βγουν από τη σκιά, για να σώσουν τα προσχήματα.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για τη Novartis (με αρκετούς μάλιστα νομικούς κύκλους να αναρωτώνται εάν βρισκόμαστε ενώπιον της αποκάλυψης ενός παραδικαστικού κυκλώματος) και ο αυτοαποκαλούμενος εκδότης της δεξιάς, η εφημερίδα του οποίου την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα, αποτέλεσε τον πιο πιστό αγωγό των απόψεων Παπαγγελόπουλου- Καμμένου (όπως άλλωστε έχει καταγγείλει επανειλλημένα και η ΝΔ), εκτός από καλοί φίλοι έχουν και ένα ακόμα κοινό. Τους συνδέουν καταγγελίες, αγωγές και μηνύσεις για τη μεθοδικότητα με την οποία αντιμετώπισαν -καθείς από το πόστο του- συγκεκριμένες δικαστικές υποθέσεις που αφορούσαν πολιτικούς ή και επιχειρηματίες.

Αυτά βέβαια θα τα κρίνει η Δικαιοσύνη. Όχι εμείς. Εμείς απλά θελουμε να πούμε ειλικρινώς συγγνώμη που αναγκάσαμε Σάββατο βράδυ τον Μιμή -ο οποίος συνήθως προτιμά τις ψαροταβέρνες στα βόρεια- και τον υψηλού αναστήματος (εκδοτικά πάντα) κ. Φιλιππάκη, να βρεθούν αρον-άρον στο Ψυχικό για να αποδείξουν ότι είναι απλά δυο φίλοι καρδιακοί που... τα πίνανε πάρεα.

Ευχόμαστε, βέβαια, η παρέα να παραμείνει το ίδιο δεμένη ακόμα και αν χρειαστεί να μετακομίσει και σε πιο ντεμοντέ για τα γούστα τους συνοικίες, οπως η Νίκαια (γενέτειρα του Μελισσανίδη φίλου των Φιλιππάκη - Παπαγγελόπουλου) ή (γιατί όχι;) ο Κορυδαλλός.

Υ.Γ. Έχει και εκεί εκλεκτές ψαροταβέρνες!!!!

Ptzenos1