Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Ένας χρόνος γεμάτος δράσεις, προτάσεις, επισκέψεις και συζητήσεις σε όλη την Ελλάδα, κοντά στις νέες και τους νέους, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, πάντα στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έθεσε από την πρώτη στιγμή τους νέους στο επίκεντρο, εφαρμόζοντας ουσιαστικές πολιτικές. Οι διαδοχικές αυξήσεις του κατώτατου μισθού, οι νέες θέσεις εργασίας, προγράμματα όπως το «Πρώτο Ένσημο» και το «Σπίτι μου», οι μεταρρυθμίσεις στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, το ψηφιακό κράτος επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν μιλάει για το μέλλον, μιλάει για τους νέους και μιλάει με πράξεις.

Ως ΟΝΝΕΔ, από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Με επισκέψεις σε περισσότερους από 30 νομούς της χώρας και συζητήσεις με νέους επαγγελματίες αποκτήσαμε πολύπλευρη ενημέρωση για ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και διαμορφώσαμε προτάσεις, με πολλές εξ αυτών να αποτελούν κυβερνητικές πολιτικές. Συνεχείς και ουσιαστικές παρεμβάσεις για ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας -και όχι μόνο-, εκδηλώσεις και πολιτικές ακαδημίες με στόχο τη διαρκή και πολύπλευρη επιμόρφωση των στελεχών μας, δράσεις εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα και η δυναμική παρουσία της ΟΝΝΕΔ στο εξωτερικό επιβεβαιώνουν το όραμά μας για μία νεολαία παρεμβατική, πιστή στους στόχους της, που θα παράγει ουσιαστική πολιτική, χωρίς περιορισμούς και κυρίως με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Η ψήφος των νέων της 21ης Μαΐου αποτέλεσε ψήφο επιβράβευσης του έργου της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και ψήφο εντολής για το μέλλον. Μια ξεκάθαρη ψήφο εντολής για ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Στην προσπάθεια αυτή, της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΟΝΝΕΔ θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή και να υπερασπίζεται υπεύθυνα όλα όσα μας αξίζουν. Έγιναν πολλά, θέλουμε να γίνουν ακόμα περισσότερα!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 14/6