Δεν φτάνει που έχει οδηγήσει την Τουρκία σε σύγκρουση με όλους τους γείτονες της, ο «τρελός χαλίφης» ,Ερντογάν, αλλά έχει βάλει στο θολωμένο νού του και κάτι άλλο: Να «αξιοποιήσει» τα ανθρώπινα θύματα του δράματος που παίζεται με ευθύνη του στη Συρία, για να κάνει άνω-κάτω την Ελλάδα, ανοίγοντας της έναν πόλεμο με στρατεύματα εμπροσθοφυλακής εξαθλιωμένους μουσουλμάνους μετανάστες και φτωχολογιά της Πόλης, που κατευθύνει στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Προηγούνται του μεταναστευτικού πλήθους ,κατευθυνόμενοι από τι τουρκικές Υπηρεσίες, ομάδες που κινούν τα νήματα της βίας στα σύνορα, σε ρόλο «ακιτζί» των Οθωμανών ,που προηγούνταν των τακτικών στρατευμάτων τους- όπως μάς τους θύμισε ο Κ.Ιορδανίδης από την «Καθημερινή»,προχθές. Πρόκειται για μία χυδαία «πολιτική» ,που εκμεταλλεύεται κυνικά τον ανθρώπινο πόνο στο βωμό μίας ωμής πολιτικής ,χιτλερικής έμπνευσης, που διψάει για «ζωτικό χώρο» της Τουρκίας σε βάρος τα Ελλάδας.

Ο φανατισμένος «Αδελφός Μουσουλμάνος»,προστάτης του παρα-στρατιωτικού υποκόσμου των απανταχού τζιχαντιστών, φιλοδοξεί να «σπάσει» το σύστημα προστασίας των ελληνικών συνόρων με οργανωμένη μεταναστευτική «αναμπουμπούλα» και να «γκριζάρει» ανατολικές περιοχές της χώρας μας. Είναι φανερό ,ότι ο ισλαμιστής Ερντογάν απειλεί με νέα όπλα την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας. Είναι επίσης φανερό, ότι υπολογίζει σ’ αυτό το εγχείρημα του, στην μεταναστευτική απειλή που έμμεσα δέχονται οι Ευρωπαίοι και βεβαίως και στην ευαισθησία των Ελλήνων και των ευρωπαϊκών κοινωνιών απέναντι στους δυστυχισμένους που κρέμονται απ τα συρματοπλέγματα των συνόρων ή θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει απέναντι της τον διακινητή μεταναστών, Τούρκο δικτάτορα, βρίσκεται μπροστά σ ένα τεράστιο ,πολύπτυχο πρόβλημα και με πρώτη υποχρέωση της σήμερα να προστατεύσει τα σύνορα της χώρας. Το καθήκον αυτό της πολιτικής ηγεσίας και ολόκληρης της δημοκρατικής πολιτικής τάξης δεν είναι προς «συζήτηση»