Για να μην ξεχνιόμαστε. Η πανδημία είχε ένα ευεργετικό αποτέλεσμα για... τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλαξε η ατζέντα και εστράφη αλλού-δικαιολογημένα- το ενδιαφέρον του κόσμου. Και προς στιγμήν ξεχάστηκαν τα δυσώδη πεπραγμένα της αριστερής διακυβέρνησης και των πρωταγωνιστών των αθέμιτων,αντιδημοκρατικών και ελαχίστης ηθικής στάσης πρωτοβουλιών.

Μέχρις ότου ένας πρώην σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καλογρίτσας, θέλοντας να υπερασπισεί τον εαυτό του αποκάλυψε στις δικαστικές αρχές πως προσπάθησαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι να τον εμπλέξουν και χειραγωγήσουν στην περίπτωση των τηλεοπτικών αδειών,που υπήρξαν ένα μεγαλειώδες φιάσκο του alter ego του κ. Τσίπρα. Του περιβόητου Νίκου Παππά.

Προφανώς οι αποκαλύψεις αυτές δεν είναι οι τελευταίες. Ο Καλογρίτσας επιφυλάχθηκε να δώσει στην δημοσιότητα και άλλα στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες των αριστερών κομπιναδόρων. Τα περιμένουμε. Διότι η κοινωνία δεν πρέπει να ξεχνά. Γιατί αν θυμάται μπορεί και να έχει μία υγιή αντίδραση. Να απορεί λ.χ. πως υπάρχουν ακόμη αφελείς που διατηρούν σε κάποιο δημοσκοπικό επίπεδο αυτούς που παρ’ ολίγον να καταστρέψουν την χώρα κα να κάνουν στοιχείο της πολιτικής τα νταραβεριλίκια.