Και το όνομα αυτής, Freddo. Ο λόγος για τη νέα Κυριακάτικη εφημερίδα, που δημιουργείται από την ορεξάτη, ομάδα των Παραπολιτικών… Πρόκειται για ένα έντυπο που δεν έρχεται για να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, πολυεφημερίδες της Κυριακής, αλλά για να καλύψει ένα μεγάλο κενό. Ένα νέο concept που είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιαστεί από το μεγαλομέτοχο αυτού εδώ του Ομίλου, που δεν είναι άλλος, από τους χιλιάδες αναγνώστες.

Την ώρα που κάποιοι, δημιουργούν μαγαζιά για να σπηλώσουν συνειδήσεις και πρόσωπα, εμείς, παραμένουμε στο δρόμο που χαράξαμε από τον Σεπτέμβρη του 2012. Τον δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Να φτιάξουμε προιόντα που θα απευθύνονται στο αναγνωστικό κοινό και όχι στα αφεντικά που αναθέτουν κάθε λογής συμβόλαια στους δήθεν δημοσιογράφους.

Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή, η εφημερίδα Freddo, θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας, με πλούσιο ρεπορτάζ, αποκαλυπτική θεματολογία και πολύ μεγάλες προσφορές. Ας είναι καλοτάξιδη.

Το πρώτο φύλλο της νέας εφημερίδας Freddo θα περιλαμβάνει 3 μεγάλες προσφορές:

  • Το νέο ακυκλοφόρητο διπλό CD της Πάολα! Όλες οι μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας σε μια εκπληκτική διπλή συλλογή! 
  • Mykonos Hits 2015 –Όλα τα dance κομμάτια που ακούγονται φέτος στα καλύτερα club της Μυκόνου!
  • Το νέο περιοδικό Secret Life! Πρόσωπα & συνεντεύξεις, Πολιτική επικαιρότητα & μυστικά για καλή ζωή, στο νέο περιοδικό ποικίλης ύλης που αφορά όλους!