Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
bakogianni

Κατασκεύασαν συνοµιλία της Αλεξίας Μπακογιάννη

Ποτέ δεν αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει ένα ωραίο παραμύθι

Πριν από κάμποσο καιρό, η εφημερίδα «Documento » είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του γιου Μητσοτάκη στο γραφείο ενός Ισπανού ευρωβουλευτή. Μια είδηση που δεν ήταν και τόσο δύσκολο να την αλιεύσει κανείς, αφού η εργασιακή σχέση του γιου του πρωθυπουργού με τον εν λόγω ευρωβουλευτή είχε δημοσιευτεί και στο site του Ισπανού.

Ποτέ δεν αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει ένα ωραίο παραμύθι. Γιατί το γράφω αυτό; Γιατί πολύ απλά, με αφορμή τα όσα έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών, θυμήθηκα και μια χοντρή κρίση που είχε ξεσπάσει στο κυβερνητικό παρασκήνιο με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα.

Η γνωστή παρέα έσπευσε να ενημερώσει εγκύρως ότι πίσω από την αποκάλυψη της εφημερίδας «Documento» βρισκόταν η κόρη της Ντόρας, Αλεξία Μπακογιάννη. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι οι γνωστοί κατασκευαστές συνομιλιών εμφάνισαν και διάλογο της νεότερης Μπακογιάννη, προκειμένου να κάνουν πιο πειστικό το παραμύθι τους. Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε, ούτε η Αλεξία είχε δώσει την πληροφορία για τον ξάδερφό της στον Βαξεβάνη ούτε διάλογος υπήρχε ούτε όλα όσα επικαλούνταν η παρέα, που είχε εμμονή με τα παιδιά της Ντόρας.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 26 Νοεμβρίου 2022