Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά σε σχέση με τα όσα έλαβαν χώρα πριν πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στους Μπάκους (και Σία) και τον Σωκράτη Κόκκαλη για την απόκτηση της κατασκευαστικής Intrakat. Ενα από αυτά που κάνουν καριέρα στο παρασκήνιο συνδέεται με την εμπλοκή της διαφημιστικής V+O στο deal.

Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνω, ένας από τους πρώτους που πλησίασαν τον Ντίνο Κόκκαλη, μετά την έξοδο από τον Ομιλο Ελλάκτωρ των Μπακοκαϋμενάκηδων, διερευνώντας το ενδεχόμενο πώλησης της Intrakat, ήταν ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης. Κάπου εκεί άρχισε να ανοίγει η όρεξη των Κοκκαλαίων. Μετά στο παιχνίδι μπήκε δυνατά ο Εξάρχου, ενώ κάποιοι λένε ότι περιφερειακό ρόλο έπαιξε και ο χρηματιστής Αστυφίδης.

Πάντως, από τη γενικότερη κινητικότητα που αναπτύσσουν οι Μπάκοι προκύπτει μια στενή συνεργασία με τη (γνωστή) V+O. Κι όταν λέμε στενή, το εννοούμε και με το παραπάνω.

Τα δύο εμπόδια για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο

Θύμα των Αθηναίων, και δη της στήλης, εμφανίζεται στο κοινό του ΠΑΟΚ ο πολυαγαπημένος ανιψιός του Ιβάν, Ανδρέας Παπαμιμίκος. Με το γνωστό στυλάκι του προσπαθεί να κερδίσει (αν και δεν προκύπτει κανένα κέρδος) τη συμπάθεια κυρίως των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο σύζυγος της Σόνιας έχει να ξεπεράσει δύο εμπόδια στην προσπάθειά του να κάνει καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Το ένα αφορά το γεγονός ότι είναι ερωτικός μετανάστης στη συμπρωτεύουσα και το δεύτερο ότι έχει διακριθεί ως οπαδός της ΑΕΚ.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 9 Ιουλίου 2022