Κανονικά και με τον νόμο συνεχίζει τις επαφές του στην Α’ Αθήνας ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, συναντώντας κόσμο και κοσμάκη. Στο πλαίσιο αυτό, πριν από καμιά δεκαριά μέρες βρέθηκε σε γιορτή πολιτικού του φίλου στην Κυψέλη, όπου, όπως μαθαίνω, υπήρξε κανονική αποθέωση του υπουργού.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από τετρακόσιοι Νεοδημοκράτες σε συνθήκες COVID έσπευσαν να ανταλλάξουν χειραψία με τον υπουργό. Σε κάθε περίπτωση, η κινητικότητα που συνεχίζει να αναπτύσσει στην Α’ Αθήνας ο Πιερρακάκης, αγνοώντας τα όσα λέγονται και γράφονται σχετικά με το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί (τελικώς) στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, δείχνει απόλυτο σεβασμό απέναντι και στον πρόεδρο Μητσοτάκη. Γιατί το αναφέρω αυτό; Πολύ απλά γιατί, αν κάτι αποτελεί άγραφο νόμο στη διαδικασία της κατάρτισης των ψηφοδελτίων, είναι ότι η σύνθεση του Επικρατείας αποφασίζεται είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές και, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του αιφνιδιασμού. Πέραν τούτου, ο υπουργός Κυριάκος δείχνει να απολαμβάνει το ταξίδι στην Α’ Αθήνας...

Η πιθανή υποψηφιότητα του πιο προβεβλημένου δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ

Προβεβληµένος (δεν υπάρχει άλλος τόσο προβεβληµένος) δηµοσιογράφος του ΣΚΑΪ σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το «ναι» στον Μητσοτάκη για να είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τοµέα της Αθήνας.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 21 Μαΐου 2022