Για τον δικηγόρο και πρώην συναρχηγό του Δημήτρη Καμμένου στο κόμμα «Δύναμη Ελληνισμού», Τάκη Μπαλτάκο, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο συγκεκριμένος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό διασυρόμενος σε εκείνη την κουβέντα που είχε, όντας γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, με τον ακροδεξιό Ηλία Κασιδιάρη. Από τότε ο Μπαλτάκος έχει ηγηθεί ουκ ολίγων projects στον χώρο της πολιτικής, με τα περισσότερα να έχουν έντονο το άρωμα της γραφικότητας. Εσχάτως, ο γνωστός (πλέον) δικηγόρος, που είναι αλήθεια ότι αποφεύγει να προσέρχεται στα δικαστήρια, άρχισε να ονειρεύεται την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ). Μάλιστα, διεκδικεί και «οικουμενικό» χρίσμα, θεωρώντας προφανώς ότι στο πρόσωπό του θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι ισχυροί του ποδοσφαίρου. Πέραν τούτου, πιστεύει ότι θα έχει και τη στήριξη του Μητσοτάκη, αγνοώντας ότι, με το άκουσμα και μόνο του ονόματός του, ο πρωθυπουργός κάνει εμετό. Παρ’ όλα αυτά και όντας νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, πιστεύει ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ.

Η αλλαγή πορείας του Παπαμιμίκου μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Μου λένε ότι µετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία ο ανιψιός του Σαββίδη, Ανδρέας Παπαµιµίκος, άρχισε να κάνει σκέψεις για τον Δήµο Θεσσαλονίκης, αντιλαµβανόµενος ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Μητσοτάκης να συµπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της Ν.∆. φιλορωσικά πρόσωπα.

Ο ερωτευμένος υφυπουργός και η καλλονή

Εν ενεργεία υφυπουργός (ελεύθερος, για µην πάει ο νους στο κακό) είναι σφόδρα ερωτευµένος µε καλλονή, που κάνει δυνατή καριέρα µε µαγιό στα social media.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 19 Μαρτίου 2022