- Στην εκλογική του περιφέρεια περιοδεύει τις τελευταίες ημέρες ο τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, που, όπως πληροφορούμαι, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο Μητσοτάκη. Βλέπετε, η σχέση των δύο ανδρών ξεπερνά (μέσα στον χρόνο) τους θώκους, τα αξιώματα, τα κόμματα και τα αρώματα.

- Εδώ και καιρό σάς έχω γράψει ότι ο πρεσβύτερος Καραμανλής σκοπεύει να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Κάπου, λοιπόν, πήρε τ’ αυτί μου ότι σε πρόσφατη συζήτηση με φίλους του για πρώτη φορά άφησε ορθάνοικτο ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μένει να δούμε τον χρόνο, αλλά, κυρίως, τον τρόπο που θα επιλέξει να ανακοινώσει τις σχετικές επί του θέματος αποφάσεις.

- Μεταξύ της εκλογικής περιφέρειας του Βορείου Αιγαίου και αυτής της Δωδεκανήσου αμφιταλαντεύεται ο τέως υφυπουργός Αμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, που προφανώς έχει αποφασίσει να μετάσχει στην επόμενη Βουλή. Καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση θα παίξουν προφανώς τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που έχει ήδη παραγγείλει. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, πριν από δύο εβδομάδες στην ψαροταβέρνα «Ζορμπάς», στο Μικρολίμανο, είχε συνάντηση με ένα έμπειρο επί των δημοσκοπήσεων πρόσωπο.

Δημοσιεύθηκε στην στήλη «Πολιτικός Καφές» της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 12/3