Τώρα που άρχισε η ιστορία με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, τις διαφημιστικές και τα περίεργα τιμολόγια, μαθαίνω ότι θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε πώς πληρώθηκε από την Κουμουνδούρου η εταιρεία του επικοινωνιολόγου Δημήτρη Τζιώτη. Και μάλιστα κάποιοι επιμένουν ότι θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Για να το λένε, κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν.

Πρωταγωνιστικός ρόλος για τον Γιάννη Μπρατάκο

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα κομματικά δρώμενα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, αλλά και του επικείμενου συνεδρίου, φαίνεται ότι έχει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και διευθυντής της Ν.Δ., Γιάννης Μπρατάκος. Ενδεχομένως να είναι ο μόνος που ασχολείται τόσο σοβαρά με το κόμμα. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που ο πρόεδρος Μητσοτάκης τού ζήτησε να παραμείνει στη θέση του.

Ο Τσιάρας αναζητεί τον διάδοχο του Βασίλη Πλιώτα

Μετά το πρώτο τρίμηνο του νέου χρόνου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, αναμένεται να ξεκινήσει την έρευνα, αναζητώντας τον διάδοχο του Βασίλη Πλιώτα. Βλέπετε, η θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενδεχομένως να είναι και η νευραλγικότερη στην πυραμίδα της Θέμιδας. Πάντως, στα σίγουρα, που ήδη έχουν αρχίσει να συζητούνται, θεωρείται ο αποκλεισμός του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.