Σε φάση να κλείσει όλα τα ανοικτά μέτωπα φαίνεται ότι βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Πάνος Καμμένος, αν κρίνω από το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό, ένα μεσημέρι, ευρισκόμενος σε πολύ καλή διάθεση, τηλεφώνησε στον υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, και άρχισε να τον αποθεώνει. «Αδωνάρα μου, είσαι πολύ μεγάλος...», έλεγε απευθυνόμενος προς τον έκπληκτο συνομιλητή του.

Η εποχή που ο Καμμένος έκανε τον παλληκαρά απέναντι στον Αδωνι ανήκει προφανώς στο παρελθόν. Οπως στο καταραμένο χθες ανήκουν και τα δημοσιεύματα του Olympia.gr, που κάθε δεύτερη ημέρα προανήγγελλαν ότι προφυλακίζεται ο Γεωργιάδης για την υπόθεση Novartis.

Τώρα ο Καμμένος βρίσκεται σε άλλη φάση, έχοντας πειστεί και από τον φίλο του, Κρίστιαν Χατζημηνά, ότι πρέπει να κλείσει όλα τα μέτωπα. Βλέπετε, ο έμπορος όπλων, που δεν σταυρώνει δουλειά μετά την πτώση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνδέεται με φιλία, εκτός από τον Πανούλη, και με τον Αδωνι. Οπότε, αν ψάχνετε τον προξενητή, μάλλον θα πρέπει να τον αναζητήσετε στο πρόσωπο του Κρίστιαν.

! Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε προ ημερών ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

! Μου λένε ότι το προπερασμένο Σάββατο ο Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε μίνι κυβερνητικό ανασχηματισμό, κάτι που άλλαξε στην κυριολεξία στο παρά ένα.