Η πικρή γεύση από το τηλεφώνημα Παυλόπουλου σε Δένδια

Πρόσωπα που συνομιλούν τακτικά (και δεν αναφέρομαι στους Παπαγγελόπουλο και Καρτερό) με τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, άφηναν να διαρρεύσει ότι το βράδυ της Πέμπτη, ο τέως πρώτος πολίτης της χώρας, είχε ολιγόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής της ελληνικής Διπλωματίας Νίκο Δένδια.

Ο λόγος του τηλεφωνήματος προφανώς και είχε να κάνει με τα όσα είχαν εκτυλιχθεί λίγες ώρες νωρίτερα στην Άγκυρα. Ο Προκόπης που κινείται στην γραμμή Καραμανλή (φυσικά ταυτίστηκε απόλυτα και μ’ αυτή των Κοτζιά – Καμμένου) αισθάνθηκε την ανάγκη να τηλεφωνήσει στον Δένδια για να τον συγχαρεί για την προσωπική του επιτυχία.

Αν κρίνω από το γεγονός ότι ο Παυλόπουλος απέφυγε ακόμη και ανεπίσημη διαρροή του σχετικού τηλεφωνήματος, μάλλον δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος από το περιεχόμενο. Βλέπετε, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που έσπευσε να επενδύσει στην διαφορετική προσέγγιση Μητσοτάκη – Δένδια. Ωστόσο, όλα αυτά τελείωσαν όταν έμαθαν ότι η αντίδραση του Έλληνα ΥΠΕΞ, ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.

! Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Τούρκο πρόεδρο, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικώς.  

Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ η «Δημοκρατία»

Τύφλα να έχει το «Documento» και η κομματική «Αυγή» όταν υπάρχει η «Δημοκρατία» του Φιλιππάκη. Πλέον στην Κουμουνδούρου έχουν κάνει σημαία την εφημερίδα που προσφέρει στους αναγνώστες της, τα βιβλία των Παπαδόπουλου και Πατακού της Χούντας. Μέχρι και ανακοινώσεις για το νέο «ευαγγέλιο» της αριστεράς, εκδίδονται με την καθοδήγηση του προέδρου Αλέξη.

Η σχέση που ξεκίνησε από την περίοδο που ήταν υπουργός ο Παπαγγελόπουλος, χτίστηκε δυνατά μέσα στον χρόνο. Τόσο, που πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, επενδύουν στην αντιπολιτευτική γραμμή της «Δημοκρατίας».