Σε μια μικρή κατοικία στο Λουτράκι πέρασε τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη (πιο light) καραντίνα ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς. Πρόκειται για μια οικία που «ανακάλυψε» εσχάτως ο πρώην πρωθυπουργός, αφού ήταν βολική με δεδομένο οτι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Εκεί λοιπόν, στο Λουτράκι, ο Σαμαράς είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολύ (μα πάρα πολύ) κόσμο.

Κυρίως πικραμένους βουλευτές που στο παρασκήνιο (γιατί δημοσίως το αποφεύγουν) βρίζουν τον Πρόεδρο Κυριάκο. Επί της ουσίας ο Μεσσήνιος παίζει ρόλο πολιτικού ψυχολόγου, αφήνοντας παράλληλα (ως συνηθίζει) όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Για τον Μητσοτάκη δεν κρύβει την πικρία του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο μόνος που του εχει φερθεί όπως του αρμόζει είναι ο διευθυντής του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα παραπάνω έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κινητικότητα που αναπτύσσει ο Σαμαράς, γιατί πολύ απλά είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζουν καλά την πολιτική δουλειά.

Ο Βρούτσης στο αντάρτικο

Το χειρότερο για τον Βρούτση, ήταν κατά κοινή παραδοχή η επιλογή της εφημερίδας που επέλεξε να κάνει τις αποκαλύψεις του για τον Φουρθιώτη. Η απόφαση του πρώην υπουργού να σπάσει το νεοδημοκρατικό εμπάργκο και να μιλήσει στην εφημερίδα που βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη και την σύζυγο του Μαρέβα, θεωρείται ότι ήταν καλά σχεδιασμένη και έχει να κάνει με την πικρία του πρώην υπουργού μετά την αποπομπή του απο την κυβέρνηση. Ο Βρούτσης που θεωρούσε (ο ίδιος) ότι ήταν με διαφορά ο καλύτερος υπουργός Απασχόλησης της μεταπολεμικής Ελλάδας, προφανώς και δεν συγχώρησε στον Μητσοτάκη την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Ωστόσο από το σημείο αυτό μέχρι να βγει και να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα του Βαξεβάνη υπάρχει τεράστια απόσταση. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται στο μυαλό του Γιάννη. Ούτε ο Σαμαράς.

Φήμες αποχώρησης Μελισσανίδη από την ΑΕΚ

Η κυριακάτικη συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό φαίνεται οτι επισπεύδει την ήδη ειλημμένη απόφαση Μελισσανίδηνα αποχωρήσει από το τιμόνι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Ο επονομαζόμενος και ως «Τίγρης» έχει καταλάβει ότι αν δεν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη σε λίγο δεν θα μπορεί να κερδίσει ούτε τα δεύτερα της ΑΕΚ. Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει επαφές με ενδιαφερόμενους με στόχο της πώληση της ομάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει αγοραστή, παρά το γεγονός οτι έχει δει δυο - τρεις επενδυτές. Σε κάθε περίπτωση και επειδή αντιλαμβάνεται οτι σε λίγο θα τον κυνηγήσουν οι Αεκτζίδες, προσπαθεί να ξεφορτώσει τις μετοχές το συντομότερο δυνατόν.

! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η Ολγα Γεροβασίλη αποφεύγει την σοβαρή αντιπολίτευση στη ΝΔ; Γιατί δεν θέλω να πιστέψω τα όσα ακούγονται περί των ρουσφετιών που κάνουν οι γαλάζιοι στην πρώην υπουργό του Τσίπρα.