!Ο δημοσιογράφος που έβαλε λουκέτο στο «Έθνος» Μπαμπης Παπαδακης, άνθρωπος του Δραγασάκη, συμβουλεύει πλέον τον Τσίπρα. Φανταστείτε σε τι κατάσταση έχει περιέλθει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ θα έπρεπε να βρει έναν κανονικό δημοσιογράφο, για άλλη μια φορά κατέληξε σ’ έναν κομματικό. Έναν τύπο που όλοι θυμούνται πως χειρίστηκε την κρίση στο «Έθνος». Παρόλα αυτά ο πρόεδρος Αλέξης του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Τον θεωρεί γκουρού. Αντίστοιχο ταλέντο με τον Καρτερό. Και μετά του φταίνε τα συστημικά media. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι κινείται διαχρονικά στο λούμπεν πεδίο της μιντιακής πιάτσας. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο νεος σύμβουλος του Τσίπρα, θεωρείται απόλυτος άνθρωπος του Γιάννη Δραγασάκη. Του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που σύμφωνα με τον Βαρουφάκη, συνεργάστηκε στενά με τους Τσέχους του ΟΠΑΠ. Τι τραβάει στα γηρατειά του ο μπάρμπα Γιαννης ο Δραγασάκης. Αυτός ο καλός, μα πάνω απ όλα έντιμος Αριστερός. Και τα τραβάει γιατί ο Βαρουφάκης «πέφτει» στις δημοσκοπήσεις.

! Φημολογείται εντόνως ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχυθεί ο ρόλος του Άκη Σκέρτσου εντός και εκτός Μαξίμου. Ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργό, κινείται σε ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο (με την έγκριση προφανώς του Μητσοτάκη) λειτουργώντας εκτός των άλλων και ως άτυπος υπουργός Υγείας.

! Μου λένε ότι ο «Μάξιμος» του newsbreak.gr του γίγαντα Φιλιππάκη διατηρεί καλές σχέσεις με τον Καμμένο (τον Πάνο), τον Παπαγγελόπουλο (τον Μίμη) και τον Παυλόπουλο (τον Πάκη). Και γράφει σαν τον Παπακυριακόπουλο (τον Ανδρέα) του Olympia.gr

Αποκαλύψεις Καλογρίτσα

Έχω την αίσθηση (και δεν σας κρύβω ότι είναι κάτι περισσότερο από αίσθηση) ότι βρήκαν τον μπελά τους στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Χρήστο Καλογρίτσα. Ενόψει της Προανακριτικής ψάχνουν να βρουν άκρη στον επονομαζόμενο και ως «καπετάνιο». Αυτό που τους φοβίζει περισσότερο από οτιδήποτε είναι ενδεχόμενες καταγραφές. Βλέπετε ο Καλογρίτσας τους συναντούσε τακτικά τόσο στο σπίτι, όσο στο γραφείο του. Όχι μόνο τους Συριζαίους αλλά και τον κουμπάρο του Πάνο Καμμένο, που αν δεν κάνω λάθος, είχε βγει πρώτος να αποκηρύξει τον γνωστό εργολάβο. Πάντως από τα λίγα που φτάνουν στ αυτιά μου, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να «τρέξει» πολύ γρήγορα την διαδικασία της Προανακριτικής για τον Νικολάκη τον Παππά.

! Μου λένε ότι από τις μέχρι τώρα καταθέσεις που έχουν πάρει οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ο κυρ Μιμης οδεύει φουλ για το εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου. Γι αυτό και ψάχνει διάφορα αυτή την περίοδο. Παρέα με κάτι τύπους που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα γιατί μιλάνε πολύ, όπως και ο ίδιος