O σύμβουλος επί των οικονομικών του πρωθυπουργού, Αλεξ Πατέλης, παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ των άλλων αποκάλυψε (και) τους τρεις gay της κυβέρνησης. Στις αρχές της εβδομάδας έμειναν δύο, αφού απομακρύνθηκε ο ένας εξ αυτών από τη θέση που κατείχε.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τέως γενικό γραμματέα του ΥΠ.ΕΞ., που δεν έχει καμία σχέση με τον συνονόματό του, διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Εκ των πραγμάτων, όμως, η αναφορά Πατέλη δημιούργησε μια μικρή θολούρα, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που, αγνοώντας την ύπαρξη του έτερου Δημητριάδη, μπερδεύτηκαν προς στιγμήν. Το μπέρδεμα κράτησε για λίγο, με τη διαχρονική φήμη του ανδρός να μην αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις.

Απεναντίας, σαν συναισθηματικός Εγκέλαδος, ξύπνησε ρήγματα του παρελθόντος, από την εποχή που ο ψηλός έφτιαχνε το βιογραφικό του (και) στο πεδίο του ασθενούς φύλου. Και, όπως λένε όσοι έχουν παρακολουθήσει τον «παίκτη», ο straight Δημητριάδης, επειδή είναι ψηλός, έπαιζε σε θέση του σέντερ φορ και έσκιζε… τα δίχτυα με το… κεφάλι.

Όλα αυτά μέχρι που παντρεύτηκε και κρέμασε τα παπούτσια.