Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του Παύλου Πολάκη. Όπως αποκαλύπτει το parapolitika.gr το χθεσινό φαγοπότι που έλαβε χώρα σε σπίτι φιλικού προσώπου στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε παρόντων δύο ανδρών της προσωπικής ασφαλείας του τέως υφυπουργού Υγείας.

Οπότε μιλάμε για διπλή πρόκληση, αφού την ίδια ώρα που ο κ. Πολάκης παραβίαζε τα περιοριστικά μέτρα, είχε πλάι του δύο αστυνομικούς της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι απλώς παρακολουθούσαν την παρανομία του Σφακιανού. Πρόκειται για τον αρχιφύλακα Ζ.Μ και τον αστυφύλακα Μ.Ι. 

Και μπορεί για τον τέως υφυπουργό να μην τόλμησε να κάνει κάτι ο Αλέξης Τσίπρας, επιδοκιμάζοντας εμμέσως την παρανομία, θα δούμε τι θα κάνει η ηγεσία της αστυνομίας για τους αστυνομικούς που χωρίς μέτρα ασφαλείας, μια μέρα μετά την επιβολή καραντίνας απλώς παρακολουθούσαν το φαγοπότι του Πολάκη.

Με δεδομένο ότι κανείς δεν περιμένει ευθιξία από τους ανθρώπους που πανηγύριζαν μπροστά σε ένα γεμάτο τραπέζι, θα είχε ενδιαφέρον η αντίδραση τόσο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όσο και του αρχηγού της Αστυνομίας Μιχάλη Καραμανλάκη, μπροστά σ αυτή την τεράστια ανευθυνότητα των αστυνομικών συνοδών Πολάκη.