Συνάντηση αρκετής ώρας είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, πριν από περίπου μια βδομάδα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης.

Το ραντεβού των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του πρώτου, ο οποίος προφανώς έκρινε ότι ήταν αναγκαίο μετά τις πρόσφατες αλλαγές που είχαν ως συνέπεια την αναβάθμιση του αναπληρωτή (πλέον) υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση. Ο κ. Δημητριάδης που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Άδωνη, ακούγοντας διάφορες γκρίνιες, έκρινε σκόπιμο να κάνει μια συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Από το σχεδόν μιας ώρας ραντεβού, εκείνο που προέκυψε ως συμπέρασμα, ήταν η ενόχληση του κ. Γεωργιάδη, σε σχέση με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον Μαξίμου την αναβάθμιση Παπαθανάση.

«Όχι μόνο δεν με ενόχλησε, αλλά απεναντίας χάρηκα από την συγκεκριμένη εξέλιξη» έλεγε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του ο Άδωνης. Ωστόσο εκείνο που φαίνεται να τον ενόχλησε (και δεν το κρύβει) είναι ότι ορισμένοι εξέλαβαν την αναβάθμιση του Νίκου Παπαθανάση, ως ένδειξη αποτυχίας του ίδιου. Φυσικά, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά απεναντίας στο «Μαζί» του Σκέρτσου, ο επικεφαλής του υπουργείου Ανάπτυξης, έχει να υπερηφανεύεται για την αποτελεσματικότητά του, αφού έχει αποκομίσει μόλις μια «κίτρινη κάρτα».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.: Μετά το ραντεβού με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, κάποιοι διακινούν την πληροφορία ότι υπήρξε και συνάντηση και του πρωθυπουργού με τον Άδωνη Γεωργιάδη