Με μία κίνηση, ο ιδιοκτήτης της Alter Ego, Βαγγέλης Μαρινάκης, άφησε χωρίς αφήγημα τον πανικόβλητο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα.

Η απόφαση του εφοπλιστή να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο τα χρήματα που δόθηκαν στα Μέσα που διαθέτει από την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» εξελήφθη από τον τέως πρωθυπουργό ως «χαστούκι στην κυβέρνηση».

Λογικό, αφού ο άνθρωπος που αποφάσισε να βάλει μπροστινό τον Καλογρίτσα, προκειμένου να φτιάξει κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ, δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και κανονικοί άνθρωποι.

Έχει μπερδέψει τη βούρτσα με διάφορα άλλα σκεύη. Όπως μπέρδεψε το κράτος με το παρακράτος.

Εκείνο που δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί ο Τσίπρας είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπήκε στα media για να τον συντηρεί το εκάστοτε Μαξίμου. Έβαλε τα λεφτά του για να σώσει ένα ιστορικό Συγκρότημα. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, αδιαφορώντας για τα παραμύθια του Καρτερού, που για άλλη μία φορά ξέμειναν από δράκο.

Ο εκδότης προτάσσει τη βιωσιμότητα και την πλήρη ανεξαρτησία των εντύπων από κάθε λογής νταραβέρια.

Εν κατακλείδι, η κίνηση Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν «χαστούκι» στους Τσιπροπαππάδες και στις πρακτικές τύπου Βενεζουέλας. Σε όλους αυτούς που ήθελαν να ελέγξουν τα media με δανεικά και «μαύρες σακούλες».