Πριν από τρεις εβδομάδες η στήλη αποκάλυψε ότι οι άσπλαχνοι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ προχώρησαν τελικώς σε καταλογισμούς τόσο προς τον πρώην υπουργό Πάνο Καμμένο όσο και προς την αδερφή του.

Μάλιστα, η 31η Μαΐου ήταν η καταληκτική ημερομηνία στην οποία ο «αρχηγός Πάνος» ήταν υποχρεωμένος να προσέλθει στο δημόσιο ταμείο (σ.σ.: όπως φαίνεται, δεν το συνήθιζε) προκειμένου να πληρώσει την οφειλή του.

Στις αρχές της εβδομάδας, πράγματι, πήγε στην Εφορία και μάλιστα με παρέα, ωστόσο, αντί να κατευθυνθεί στο ταμείο, άρχισε τα γνωστά «καμμενίστικα», στην προσπάθειά του να κερδίσει χρόνο, μήπως και αποφύγει τη λυπητερή.

Ανάμεσα στα πολλά που άρχισε να λέει ήταν και κάτι περίεργα για τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, θέλοντας προφανώς να φοβίσει τους υπαλλήλους της ΔΟΥ. «Πρόκειται περί πλαστογραφίας.

Θα πάρω τον Σταϊκούρα, να πάρει τον Πιτσιλή. Αυτά δεν γίνονται...», ήταν ένα από τα πολλά που έλεγε ο Καμμένος στον πανικό του, θυμίζοντας τις παλιές, καλές μέρες του προέδρου Πάνου, τότε που κατήγγελλε από το βήμα της Βουλής τη «συμμορία του ΚΕΦΟΜΕΠ».

Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα έλεγε όλα αυτά επειδή τελούσε υπό έρευνα.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο Καμμένος, κατά τη διάρκεια της έκρηξής του, επικαλούνταν διαρκώς το όνομα του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα.

Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να μην υπάρχουν σκιές, η στήλη επικοινώνησε το πρωί της Τετάρτης με τον «τσάρο» της οικονομίας, ο οποίος, αφού επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο περιστατικό (σ.σ.: προφανώς το πληροφορήθηκε από τις υπηρεσίες), ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ούτε και προτίθεται να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με τις εκκρεμότητες του πρώην υπουργού.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ακόμη και να του ζητούσε ο Καμμένος να κάνει παρέμβαση προς τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργο Πιτσιλή, δεν θα το έκανε, αφού είναι γνωστό ότι η Αρχή λειτουργεί και υποδειγματικά και ανεξάρτητα.

Προφανώς, όμως, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. (σ.σ.: αν υπάρχουν) μπερδεύτηκε με την εποχή που ήταν υπουργός ο ίδιος.

Τότε τηλεφωνούσε ακόμη και άγρια μεσάνυχτα σε εισαγγελείς και αστυνομικούς δίνοντας «παραγγελιές», αδιαφορώντας αν υποπίπτει στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας (κακούργημα). Επειδή η συγκεκριμένη περίοδος έχει περάσει ανεπιστρεπτί, ας πάει να πληρώσει τα χρέη του και ας αφήσει τα τηλεφωνήματα και τα ραντεβού της Τζούλη με τους υπουργούς.