Σχόλια και μάλιστα «πιπεράτα» στους καλά γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο προκαλούν τα όσα συναρπαστικά προκύπτουν από τη δικογραφία σχετικά με τις γυμνές πόζες συζύγου πασίγνωστου (σ.σ.: δεν πάει πιο ψηλά) Ελληνα επιχειρηματία.

Η υπόθεση που απασχολεί τις εισαγγελικές Αρχές ύστερα από σχετική μήνυση στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετίζεται με τις καυτές φωτογραφίες που φέρεται να έστελνε (μέσω e-mail) η κυρία προς τον εραστή της, που τύγχανε στέλεχος της εταιρείας του συζύγου της. Οταν ο κερατάς αντιλήφθηκε τα πραγματικά γεγονότα, μπήκαν στη μέση, εκτός από τους δικηγόρους, και οι μυθιστοριο-γράφοι.

Ετσι, για να σωθεί ο γάμος και να νιώσει καλύτερα ο επιφανής κε-ρατάς, κατασκευάστηκε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο οι γυμνές φω-τογραφίες της κυρίας, που βρέθηκαν στο e-mail του εργαζομένου, προορί-ζονταν για τον γυναικολόγο της.

Οπότε, από εραστής, ο εν λόγω κινδυνεύει να καταλήξει υποκλοπέας φωτογραφιών. Βλέπετε, σε αυτή τη ζωή όλα μπορούν να έχουν και μια δεύτερη ανάγνωση. Ακόμη και το κέρατο.