Αν για κάτι δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Πάνο Καμμένο, τον παλιό πολιτικό, είναι ότι δεν είναι ανοιχτοχέρης.

Μιλάμε για τον απόλυτο χουβαρντά, που τα δίνει όλα για την παρέα. Μάλιστα, διαχρονικά απεχθανόταν τα χρέη, παρά το γεγονός ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του μπήκε σε περιπέτειες, κυρίως λόγω της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του.

Αυτό είχε ως συνέπεια -αν και υπουργός- να βρεθεί στο στόχαστρο των ελεγκτών του Δημοσίου. Εσχάτως φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτοι έλεγχοι, με τον Πάνο Καμμένο να προσέρχεται κανονικά και με τον νόμο στα δημόσια ταμεία.

Η πρώτη λυπητερή σχετίζεται με ένα δάνειο που είχε λάβει από την Τράπεζα Πειραιώς με εγγυητή τον συγχωρεμένο τον πατέρα του. Ηδη έχει καταβάλει το ποσόν των 478.000 ευρώ. Μέχρι τα τέλη Μαΐου ο κ. Καμμένος οφείλει να προσέλθει εκ νέου στο ταμείο και να καταβάλει το ποσόν των 622.000 ευρώ.

Τα προβλήματα για τον αλησμόνητο πρόεδρο Πάνο δεν σταματούν εδώ, αφού, όπως προκύπτει από καλά ενημερωμένες πηγές, ο επιθεωρητής που έκανε τον έλεγχο απέδειξε και δωρεά ύψους 6,4 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο ότι δεν έχει καταβάλει τον σχετικό φόρο, σύντομα θα κληθεί να πληρώσει το 30% του συνολικού ποσού της δωρεάς. Με όλα αυτά και επειδή τα λεφτά δεν υπάρχουν, ο Καμμένος έχει αρχίσει να πουλάει ακίνητη περιουσία. Κρίμα.