Το τελευταίο διάστημα τα γνωστά παράκεντρα της λάσπης, έχουν στοχοποιήσει τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, θέλοντας να δημιουργήσουν σκιές στην πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει συνολικά η κυβέρνηση στην διαχείρηση της πανδημίας του κοροναϊού.

Στο πλαίσιο αυτό με μπροστάρη την εφημερίδα Documento του Βαξεβάνη και με την αμέριστη συμπαράσταση της «Δημοκρατίας» του Φιλιππάκη, γίνεται προσπάθεια προκειμένου να απαξιωθεί ενα κυβερνητικό στέλεχος που κατα κοινή παραδοχή, κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να συμβάλει, προκειμένου η χώρα μας, να αποτελεί αυτή την στιγμή, την εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα.

Με δεδομένο οτι ο κ. Χαρδαλιάς υπήρξε εν μέσω κρίσης, επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνεται ακόμη πιο οφθαλμοφανές το σχέδιο, όσων σε καθημερινή βάση, στοχοποιούν το νέο υφυπουργό.

Σήμερα όμως ξεπέρασαν κάθε όριο.  Από νωρίς το πρωί, τα του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφορούν ενα πρωτοσέλιδο, όπου απεικονίζεται ο κ. Χαρδαλιάς με την σύζυγό του και τις ανήλικες κόρες του.

Το εμφανίζουν μάλιστα ως νέα φωτογράφηση, που έγινε εν μέσω κρίσης.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από μια πρόχειρη έρευνα στον προσωπικό λογαριασμό του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, πρόκειται για μια παλιότερη, οικογενειακή φωτογραφία, που φυσικά ειχε «τραβηχτεί» σε ανύποπτο χρόνο και σίγουρα δεν είχε ως στόχο οποιαδήποτε προσωπική προβολή του κ. Χαρδαλιά.

Βέβαια, οι μηχανισμοί της συριζαϊκής προπαγάνδας, συνεπικουρούμενοι από τους διαχρονικούς δούρειους ίππους, δεν δίστασαν να κατασκευάσουν ένα ακόμη παραμύθι, επιδιώκοντας να αποπροσανατολίσουν απο την ουσία την κοινή γνώμη.

Προφανώς το έπραξαν πριν απο τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως όποια αθλιότητα κι αν κατασκευάσουν, η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει βγάλει τα συμπεράσματά της.

Και ανάμεσα σ΄αυτά, συμπεριλαμβάνεται και η ικανότητα που επιδεικνύει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην διαχείρηση κρίσεων.

Το απέδειξε το καλοκαίρι στις φωτιές, το επαναλαμβάνει και τώρα, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τον ρίξει στα βαθιά.

Υ.Γ.: Η φωτογραφία με την οικογένεια είναι από την ορκομωσία και είχε δοθεί με το σχετικό δελτίο τύπου από την κυβέρνηση

91706347_2589205118016945_6294749063094992896_n