Τώρα που ανοίγουν τα στόματα, αποκαλύπτονται απίστευτα πράγματα. Μια από τις ιστορίες που δεν ξέρω αν έχει υποπέσει στην αντίληψη του Μίμη Παπαγγελόπουλου εκτυλίχτηκε στο σπίτι δημοσιογράφου.

Η συγκεκριμένη ιστορία είχε πρωταγωνιστή τον Ακη. Βασικό αντικείμενο εκείνης της μυστικής (υποθέτω) συνάντησης ήταν να πειστεί ο Τσοχατζόπουλος να «δώσει» τον Σημίτη. «Αν τον δώσεις, καθάρισες...», φέρεται να ήταν το μήνυμα που εστάλη προς τον Ακη.

Ο πρώην υπουργός δεν υπέκυψε στις πιέσεις που του ασκήθηκαν και κάπου εκεί τελείωσε το παζάρι. Ύστερα από λίγες μέρες, συμπτωματικά, η εφημερίδα «Δημοκρατία» του Ιωάννη Φιλιππάκη, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον κ. Παπαγγελόπουλο, κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο θέμα υπό τον τίτλο: «Θησαυρός στο σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ» και υπέρτιτλο: «Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ειδική κρύπτη. Είναι του Ακη;». Τότε το συμβάν είχε διαψευσθεί επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ.

Το δεύτερο γεγονός δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το πρώτο. Απλώς, η πηγή που το μετέφερε είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τα δύο έλαβαν χώρα την ίδια (σχεδόν) περίοδο.